Publicat 18 Feb 2019 | Reactualizat 29 Apr 2019 | Expiră 04 Mai 2019

Site Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:

Absolvent de studii superioare tehnice - Inginer constructii civile, industriale si agricole / Inginer mecanic
Experienta 1-3 ani in coordonarea lucrarilor pe santier;
Experienta in coordonarea subcontractorilor precum si a personalului propriu;
Persoana proactiva, ambitioasa si care se adapteaza usor deplasarilor (permis de conducere cat. B);
Un nivel bun de limba engleza.

Descrierea jobului

Adecco Professional & Executive Search cauta pentru unul din clientii sai, o companie multinationala in domeniul constructiilor, 3 Site Manageri, pentru proiectele pe care le au in Bucuresti si in tara.

Responsabilitati:

Coordonarea si monitorizarea lucrarilor pe santier;
Organizeaza suportul logistic, coordoneaza activitatile de productie urmarind atingerea obiectivelor si incadrarea in búgete (actualizarea rapoartelor de costuri);
Realizeaza planificarea, coordonarea si conducerea directa a echipelor;
Asigura necesarul de utillaje si manopera in vederea incadrarii in graficul de lucrari;
Identifica cu promptitudine neconcordantele intre proiect si situatia din teren;
Efectueaza verificarea calitatii lucrarilor executate, conform procedurilor tehnice de control al calitatii;
Intocmirea documentatiei de calitate aferenta lucrarilor executate (Cartea Tehnica a constructiei);
Convocarea factorilor implicati in derularea fazelor determinante;
Relatia cu beneficiarul, autoritatile, furnizorii de materiale si servicii, etc.

Descrierea companiei

Cine este Adecco? Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine. Credem in tine! Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna. Noi si voi, suntem Adecco. Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descarca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

Ne gasesti si pe Facebook, Linkedin, Twitter si Instagram ! Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Expirat
Site Manager  -  Adecco Romania