Publicat 01 Feb 2021 | Reactualizat 22 Feb 2021 | Expiră 03 Mar 2021

Shopify Manager / Shopify Specialist

1 post

Criterii de selecție

 • Cunostințe de limba engleză
 • Peste 6 luni experiență în Internet / e-Commerce, Marketing, Vanzari

Candidatul ideal

COMPETENTELE SI ABILITATILE DVS. DE BAZA:

 1. Experienta semnificativa in utilizarea si gestionarea magazinelor Shopify.
 2. Intelegere solida a notiunilor de marketing, comert online, rata de conversie.
 3. Experienta in SEO, A/B testing, cercetare de piata si analiza de date - Google Analytics, si experienta de lucru cu Google Spreadsheets.
 4. Experienta in tinut evidenta a activitatilor zilnice si de raportare lunara a performantelor.
 5. Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat (vorbit + scris).

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI:

 1. Gestionarea magazinelor noastre de Shopify (intretinere site, actualizare promotii, continut actualizat pe site, tinut evidenta stocului de produse, ajustari de pret, discount-uri, imagini, texte).
 2. Gestionarea paginilor de produs (listare produse noi, intretinere produse existente, SEO, SKU, specificatii, imagini, texte de vanzare).
 3. Monitorizare si analiza constanta a site-urilor web prin Shopify si Google Analytics si generare de rapoarte saptamanale si trimestriale cu recomandari privind cresterea ratei de conversie.
 4. Intretinere relatie si colaborare constanta cu echipa de fulfillment si coordonarea stocului si a comenzilor in magazine, analiza vanzari si pregatire comenzi viitoare, urmarire proces de achizitie si mentinerea lagaturii cu fabricile.
 5. Monitorizarea si coordonarea constanta a echipei de Customer Care si colaborarea cu echipa de fulfillment privind informatii despre comenzi, tracking, produse; SKU; etc.
 6. Colaborare cu echipele de grafica si marketing pentru lansari de produse si continut pentru produse.
 7. Analiza si propunere initiative de vanzari, A/B testing pentru LP-uri, pentru reducerea bounce rate-ului, pentru aspectul general al site-urilor, mobile responsiveness si pentru viteza de incarcare, strategii de crestere a ratei de succes a magazinelor si a AOV-ului.
 8. Monitorizarea constanta a magazinelor pentru probleme si erori, imagini care nu se incarca, aplicatii care nu raspund, viteza de incarcare, informatii invechite, erori de pret.
 9. Gestionarea aplicatiilor Shopify si propunerea de noi solutii si aplicatii pentru a imbunatati constant aspectul, functionarea si rata de succes a magazinelor.
 10. Identificare probleme tehnice si colaborare cu web developerul Shopify pentru remedierea problemelor si editare de cod.

CE VA OFERIM:
 1. Salariu atractiv pe baza de experienta + bonusuri + tichete de masa.
 2. Locatie centrala a biroului (acces facil la transport in comun) + mediu de lucru placut si tanar.
 3. Posibilitate de avansare in cariera.
 4. Statie de lucru MacBook Pro.
 5. Proiecte provocatoare pe 4 continente.
 6. Tot sprijinul de care aveti nevoie pentru a invata noi lucruri si a va dezvolta abilitatile.
 7. Acces la cursuri de specialitate, workshop-uri internationale, webinarii.
 8. Excursii si team building-uri.

Descrierea companiei

Descriere companie VAELIO COLLECTIVE SRL:

Suntem o echipa de oameni talentati, cu experienta in design, advertising si e-commerce. Activam pe piete de pe 4 continente cu brandul nostrul din industria de produse pentru femei - nail care, AVVA Nails.

Shopify Manager / Shopify Specialist  -  Vaelio Collective

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close