Shop Sales Assistant

Orange Romania - 1 poziție
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam controlori de trafic…

…sau colegi responsabili si carismatici care sa le ofere clientilor din magazinul Orange experiente placute. Fie ca este vorba de un zambet inca de la intrare, prezentarea ultimelor oferte, furnizarea unei informatii utile sau pur si simplu indrumarea catre colegii specializati, rolul tau va fi unul important in echipa. Esti tu persoana potrivita?

Spune-ne cate ceva despre tine!
Noi speram ca ai deja ceva experienta in domenii precum vanzari, relatii clienti, promotii sau merchandising si ca iti este usor sa-ti gasesti cuvintele. Folosesti cu incredere programele din pachetul Microsoft Office, iar clientii sunt prioritatea ta, deoarece iti place calitatea si ai si spirit de initiativa. Daca prietenii iti spun ca le este usor sa discute cu tine, multumita atitudinii pozitive, atunci cu siguranta de vei potrivi echipei de vanzari. Suntem curiosi sa descoperim mai multe despre tine.

Descrierea jobului

Cum arata o zi obisnuita de lucru?
Inca de la primul contact, clientii iti raspund la zambet si se bucura ca te oferi sa ii ajuti. Primesti puncte bonus pentru ca le asiguri o experienta placuta.
Unii dintre acestia, fiind pe fuga, apreciaza oferta ta de a le face o programare sau pentru ca ii ajuti in tratarea situatiilor speciale
Colegii iti sunt recunoscatori pentru ca fluidizezi traficul de clienti si pentru ca le intinzi o mana de ajutor cu scanarea si copierea documentelor sau pentru ca ii ajuti cu produsele din depozit
Esti precum ca o carte deschisa: mereu pregatit de a indruma pe fiecare spre obiectivul dorit sau de a oferi mai multe informatii despre produsele si ofertele Orange
Love love love. Produsele si ofertele noastre iti sunt asii din maneca atunci cand imparti bucurie in stanga si in dreapta
Te-ai convins ca despre tine este vorba?

Atunci nu mai sta pe ganduri si aplica acum la rolul de Shop Sales Assistant. Echipa si clientii te asteapta!

Iti multumim pentru ca ai aplicat la Orange!

Descrierea companiei

Orange is the leader of the Romanian mobile telecommunications market with 10.383.481 million customers. Orange Romania is part of France Telecom - Orange, one of the world's leading telecommunications operators with over 200 million customers on five continents.

Orange means much more than technology, mobile telephony or GSM networks. It is a brand created to make human communication simpler and to bring value to the communities where it operates. The France Telecom - Orange Group has a well-defined corporate responsibility strategy, whereby we ensure that our work is carried out responsibly. Indeed corporate responsibility lies at the core of our brand's values, which in turn represent who we are and how we do business.If you want to build the Orange experience and join a great team, send us your CV by applying online at www.orange.ro/jobs .
Publicat 25 ian. 2022 Reactualizat 22 feb. 2022 Expiră 24 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.