Publicat 29 Mar 2021 | Reactualizat 26 Apr 2021 | Expiră 29 Apr 2021

Shop Manager Romania

1 post
Expirat
SomProduct este in cautarea unui profesionist in vanzari care sa coordoneze cu succes activitatea showroom-urilor noastre!

 Candidatul ideal

	Abilităţi dе organizare, coordonare şi control;
	Capacitate dе concentrare si respectare a termenelor limită;
	Persoana energica, entuziasta si proactiva;
	Capacitate de analiza; 
	Experienta relevanta in customer service;
	Iniţiativă si dorinţa dе perfecţionare continua;
	Spirit dezvoltat dе echipă;
	Cunoştinţe generale MS Office;
	Cunostinte minime legate de amenajarea si mobilarea unui spatiu;
	Experienţa in retail (comercializare decoratiuni si mobilier) sau servicii clienti intr-o poziţie dе management;
 Descrierea jobului

Ca Shop Manager vei coordona intreaga activitate a showroom-urilor noastre de la Cluj-Napoca, Brasov si Bucuresti, adica vei fi responsabil de:

  ✓Orgаnizareа si optimizаreа аctivităţii magazinelor;
  ✓Coordonаrеа si dеzvoltаrea echipei de vanzari din subordine;
  ✓Recrutarea si instruirea colegilor noi;
  ✓Evaluarea constanta a modului de interactiune cu clientii pentru cresterea performantelor si imbunatatirea serviciilor oferite clientilor nostri;
  ✓Rеаlizаrеа indicatorilor dе performаntа si a obiectivelor trasate de management;
  ✓Pregatirea si transmiterea rapoartelor pentru management;
  ✓Cunoasterea pietei de profil si a competitorilor;
  ✓Propunerea de imbunatatiri in activitate;
  ✓Reprezentarea companiei în faţa autorităţilor locale;

Daca mai ai si experienta specifica pe nevoile noastre, incununate cu rezultate remarcabile, inseamna ca stii foarte bine ce ai de facut, iar noi iti uram de pe acum bun venit in echipa!

	Experienta in zona Retail (de preferat in Home&Deco area ) – minim 3 ani
	Experienta recenta pe pozitia de Shop Manager/Area Sales Manager – minim 3 ani


Daca ai aplicat la job, cu siguranta iti analizam experienta si daca indeplinesti criteriile noastre, te contactam in cel mai scurt timp!

Iti dorim mult succes! SomProduct este unul din cei mai mari retaileri online de mobila si saltele cu sediul in Baia Mare, Romania, care vinde produse de inalta calitate la cele mai bune preturi. Site-ul SomProduct pune la dispozitia clientilor peste 40 000 de produse din gama Home&Deco, insa clientii pot vedea si testa produsele preferate si in showroom-urile din Bucuresti, Brasov, Cluj si Baia Mare. Povestea SomProduct a inceput in anul 1995 prin deschiderea fabricii de saltele manufacturate de la Baia Mare, iar in anul 2008, din dorinta de a imbunatatii serviciile si de a se apropia mai mult de client, compania a intrat in mediul online si a ajuns rapid in casele a sute de romani.Pentru SomProduct, timpul a trecut insa nu a stat in loc. Sub deviza “Inspiring Confort”, ne tratam clientii asa cum am dori sa fim tratati fiecare dintre noi si credem in importanta unui partener de incredere, indiferent ca este vorba despre caminul propriu sau proiectele tale de succes. Ducem traditia mai departe, suntem atenti la detalii, ne dedicam si ne orientam permanent spre nevoile clientilor aducand colaboratori din diferite colturi ale lumii. Cu ajutorul SomProduct intregul camin poate beneficia de un suflu nou, prin articole variate ca design si stil, inovative si originale dar si prin servicii personalizate. Doar asa putem ajunge in casele a milioane de clienti si ramanem in topul preferintelor acestora. Pastram calitatea, suntem motivati in fiecare zi si ne dorim sa cream si sa oferim permanent produse care sa imbunatateasca nivelul de confort al clientilor si aducem pe piata produse de top, realizate cu o deosebita atentie la detalii.Echipa SomProduct este formata din persoane tinere, motivate si pasionate pentru mobila si home design. Suntem ca o mare familie, ne bazam pe activitatea in echipa, grija reciproca si promovare si ne ghidam permanent pe grija de a ne ajuta clientii sa descopere oferta si serviciile companiei. Suntem dedicati si orientati spre nevoile acestora, redefinim confortul si respectam si cele mai exigente cerinte de calitate.Descopera povestea SomProduct, fa parte din ea. Sustinem visele tale!
Expirat
Shop Manager Romania  -  SomProduct

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close