Publicat 16 Ian 2016 | Expiră 17 Feb 2016

Shift Operation Engineers si Safety Engineers pentru Arabia Saudita URGENT

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ce oferim :
- Salariu atractiv
- Tickete de avion platite pentru candidat si sotia lui + 1 copil
- Asigurare medicala
- Cazare
- O luna de vacanta platita pe an

Conditii :
- Invatamant tehnic superior de lunga durata in domeniul electric, mecanic, chimic sau maintenance
- experienta profesionala relevanta in domeniul dorit minim 5 ani
- fluent in limba engleza


Va rugam sa trimiteti CV-urile in limba engleza la adresa: [email protected] si sa precizati titlul postului la care aplicati sau sunati la 07 44 56 42 46

Descrierea jobului

Recrutam de urgenta urmatoarele posturi pentru cea mai mare statie de tratare a apei din lume:

- shift Operation Engineer, experienta in Power Plants (Steam boilers flux 350t/h, presiune >90 Bar, turbines (steam or gaz turbines), 100 MW/unitate sau toate centrala de 300 MW sau ciclocombinat)

- Health and Safety engineers


Va rugam sa trimiteti CV-urile in limba engleza la adresa: [email protected] si sa precizati titlul postului la care aplicati sau sunati la 07 44 56 42 46

Descrierea companiei

BH Recrutare este o agentie de recrutare cu sediul in Romania, si filiale in Arabia Saudita si tarile Golfului. Ea se ocupa de recrutarea inginerilor specializati in diferite domenii.

Va putem oferi contracte cu companii internationale si organizatii prestigioase. Cu experienta indelungata in recrutare, oferim oportunitati excelente candidatilor europeeni pentru a isi dezvolta cariera, lucrand intr un mediu modern si dinamic

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Shift Operation Engineers si Safety Engineers pentru Arabia Saudita URGENT  -  Bin Hashan Recrutare

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close