Publicat 27 Iun 2008 | Reactualizat 26 Iul 2008 | Expiră 28 Iul 2008

Serviciu ofertare proiectare tehnic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa aiba cunostinte solide in retele si instalatii electrice de medie si joasa tensiune. Sa stapaneasca urmatoarele programe: AutoCad si Microsoft Office. Sa cunoasca sistemul de distributie a energiei electrice in Romania si a legislatiei din domeniu (Legea Energiei Electrice, etc).

Descrierea jobului

Persoana angajata va fii responsabila cu:
- inocmirea documentatiei tehnice pentru instalatii de alimentare si distributie a energie electrice de medie si joasa tensiune.
- analizarea proiectelor in vederea ofertarii si executiei.
- proiectarea instalatiilor electrice de joasa si medie tensiune.

Descrierea companiei

SC Tempos Serv SRL este o societate care are o activitate de constructii montaj energetice (instalatii electrice de joasa si medie tensiune cu aplicatie in sectorul industrial a constructiilor civile si a retelelor de distributie a energiei electrice ale SC Electica SA). Societatea este atestata pentru executia lucrarilor de retele electrice pentru SC Electrica SA la nivel national.

Expirat
Serviciu ofertare proiectare tehnic  -  Tempos Serv

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close