Publicat 17 Mar 2020 | Expiră 17 Apr 2020

Servant Pompier_Sibiu_Facility (3 poziții)

8 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerintele jobului:

* Posesor de atestat Servant Pompier;
* Experienta relevanta in domeniul situatiilor de urgenta si de prevenire a incendiilor;
* Disponibilitatea de a urma un curs de calificare profesionala in una din urmatoarele profesii: constructor in constructii civile, electrician sau instalator in constructii.Beneficii:

* Bonus de performanta;
* Bonus de participare la profitul companiei;
* Timp de lucru flexibil;
* Programe personalizate de dezvoltare si formare;
* Sistem pentru recompensarea ideilor de imbunatatire a proceselor;
* Gradinita pentru copiii angajaților Continental;
* Programe de gestionare a sanatatii și cabinet medical in companie;
* Servicii de asigurare de sanatate si de calatorie;
* Restaurant & cafenea;
* Alte avantaje pentru a te bucura de timpul liber.

Descrierea jobului

Descrierea jobului:

* Efectuarea activitatilor de pregatire pentru interventie in situatii de urgenta;
* Desfasuarea activitatilor premergatoare interventiei in situatii de urgenta;
* Executarea interventiei in situatii de urgenta;
* Intretinerea mijlocelor tehnice de interventie din dotare;
* Aplicarea prevederilor legale referitoare la securitatea si sanatatea in munca;
* Aplicarea normelor de protectia mediului;
* Efectueaza verificari privind respectarea prevederilor actelor normative in domeniu, instructiunilor, procedurilor, normelor in domeniul situatiilor de urgenta si intervine in cazul unei situatii de urgenta conform dispozitiei sefului de grupa N .II;
* Raspunde de modul cum intervine in caz de incendiu - situatie de urgenta/ exercitiu conform ipotezei de interventie si a organizarii stabilite la intrarea in schimb, in astfel de situatiii va actiona profesional conform ipotezelor in asa fel incat sa fie evitate accidentarile.
* Posibile activitati din aria de: constructor in constructii civile, electrician sau instalator in constructii (formarea se va asigura cu sprijinul companiei)

Descrierea companiei

Continental in Sibiu La Continental Sibiu sunt fabricate anual aproximativ 33 de milioane de unități electronice de control. Printre produsele dezvoltate, testate și fabricate în Sibiu se numără sistemele inteligente de frânare, sisteme de asistare la condus sau pedala de accelerație care limitează viteza în cazul detectării unui obstacol. Continental Sibiu are în prezent aproximativ 4000 de angajați. Împreună, ei combină cunoștințele în dezvoltare software și hardware, experiența în design și simulare, inovația în domeniul inteligenței artificiale, a big data și procesele de producție.

Continental in Romania Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2018 o cifră de afaceri de 44,4 miliarde de euro și are în prezent peste 244.000 de angajați în 60 de țări și piețe. În perioada 1999-2018, Continental a investit circa 1.6 miliarde euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener în două joint-venture în Iași și Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2018, peste 20.000 de angajaţi, din care o treime sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

Expirat
Servant Pompier_Sibiu_Facility (3 poziții)  -  Continental AG

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close