SERIGRAF

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam o persoana indemanatica, atenta la detalii care sa se implice pe termen lung in activitatea companiei.

Descrierea jobului

Serigraf

- Inscriptionare materiale promotionale
- Cerneluri, manevrare aparate productie
- Pregatire materie productie, intretinere echipament lucru

Gestionar

- Asigura gestiune magazii
- Preluare si livrare comenzi
- Actualizare stoc
- Aranjare marfa
- Organizare

Descrierea companiei

Radar Partycenter S.R.L. este singurul producator de articole party din Romania si principalul distribuitor de articole party si baloane. Compania s-a dezvoltat continuu si dispune de o experienta vasta, fiind lider de piata in urmatoarele domenii:

1. Distributia nationala de baloane latex si folie, articole de petrecere, heliu si accesorii pentru decoratiuni; 2. Personalizarea (inscriptionarea) baloanelor latex si folie; 3. Decoratiuni profesionale realizate de personal atestat CBA - Certified Balloon Artist – Pioneer SUA, singurul atestat recunoscut pe plan mondial; 4. Organizarea cursurilor de pregatire profesionala pentru societatile in domeniu (The Qualatex Event).

Suntem o companie dinamica si moderna care si-a consolidat pozitia de lider pe piata articolelor de petrecere din Romania. in ultimii ani, am urmat calea dezvoltarii rapide a activitatilor de business si am reusit sa imbunatatim continuu calitatea produselor, precum si diversificarea portofoliului de produse. Prin extinderea numarului de canale de distributie am reusit sa fim mai aproape de clientii si partenerii nostri. in fiecare an suntem prezenti la cele mai mari targuri de profil din lume pentru a fi la curent cu toate noutatile in domeniu si pentru a diversifica constant gama de produse.

De peste 12 ani, compania noastra ofera produse si servicii de cea mai buna calitate pe principalul magazin online de articole party - www.partycenter.ro, punand intotdeauna accentul pe relatia cu partenerii si clientii nostri.

Peste 5000 de articole sunt prezente in aproape toate orasele din tara prin retelele Cora, Carrefour, Metro, Auchan, Profi, Tip Top si online pe Emag, AllShops etc.

Publicat 10 mai 2022 Reactualizat 24 mai 2022 Expiră 9 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.