Publicat 22 Mai 2019 | Expiră 22 Iun 2019

SEO - ADMINISTRARE - SALES SITE ONLINE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

* Absolvent studii superioare economice, marketing, relatii publice, sociologie-psihologie; training de specialitate, aplicatii SEO: -promovare pe retele media-online si administrarea acestor site/conturi.
* Relatii interpersonale, parteneriat in business, vanzari, organizare, administrare si promovare site, experienta si creativitate in activitatea de promovare si redactare continut pe toate retelele de socializare.
* Nivel avansat de operare pe multifunctionale, pc - Microsoft office, programare it, programe de grafica si design, internet, retele de socializare, media;
* Persoana trebuie sa fie responsabila, organizata si disciplinata profesional, cu abilitati de relationare/comunicare foarte dezvoltate, rezistenta la stres, focalizata pe indeplinirea obiectivelor, cu o mentalitate constructiva si pozitiva, dispusa sa solutioneze satisfacator orice situatie profesionala, bine educata, cunoscatoare limba italiana si/sau engleza, oricare la nivel conversational.
*Rugam sa aplice numai persoanele care au abilitatile si experienta precizata de noi.

Descrierea jobului

* SEO site: optimizare site, creare campanii Google Adwords, diverse strategii de promovare si cautare inclusiv cuvinte cheie pe motoare de cautare, promovare online pe retelele de socializare, administrare site cu implicare directa si responsabilitate totala legata de rezultatele obtinute prin vanzarea online (dupa fapta si rasplata) ;
* Gestiune site: receptii, facturi, verificarea inventarelor, stocul la sfarsit de luna pe magazia de marfuri, situatia vanzarilor online pe societate lunar.
* Centralizarea si gestionarea comenzilor de la clienti prin introducerea in procedura de facturare-livrare.
* Participarea la diferite prezentari in show-room-uri din tara si strainatate.
* Evidenta livrarilor catre clienti.
* Evidenta facturilor cu documentele de plata si urmarirea incasarilor.
* Intocmirea si transmiterea comenzilor catre depozit.
* Bilant lunar/semestrial: situatia soldului la sfarsit de luna/semestru raportand, valoarea investitiei (bugetul alocat pentru toate activitatile solicitate de vanzarea online ), la beneficiul produs de aceasta activitate economica.

Descrierea companiei

Aceasta companie se ocupa de prezentarea mostrelor de incaltaminte pe stagiuni de primavara-vara si toamna-iarna in show-room-uri organizate la nivel national, in trei locatii, de contractarea pe baza de comenzi de la toate magazinele din tara, centralizarea comenzilor pe modelarii si lansarea in fabricatie a tuturor produselor. Ulterior aceste produse vor fi livrate clientilor. POZITIE PROFESIONALA prezentata vizeaza implementarea si administrarea site-ului cu vanzari online. Pentru aceasta activitate economica dispunem de logistica primara.
Companie cu angajati putini, cifra de afaceri medie, nivel de pregatire profesionala si instruire a angajatilor la locul de munca foarte ridicat.
Rugam pe cei care s-ar integra intr-o astfel de echipa ( pe baza aptitudinilor dobandite si dovedite ) sa ne contacteze cu incredere avand in vedere siguranta job-ului oferit de companie, profesionalismul si istoricul ei.
Beneficiile, pentru fiecare angajat, sunt nelimitate si vor fi corelate cu productivitatea muncii.

Expirat
SEO - ADMINISTRARE - SALES SITE ONLINE  -  JOHNNY SHOES

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close