check_circle

Job verificat

|Publicat 15 Apr 2019 | Reactualizat 22 Apr 2019 | Expiră 15 Mai 2019

SENIOR UNDERWRITER LIFE

1 post |  Aplicare externa
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.

Candidatul ideal

· Studii superioare;
· Experienta in asigurari life 1-3 ani;
· Microsoft Office (Excel, Word, Power Point) nivel mediu/avansat;
· Limba engleza nivel avansat;
· Cunostiinte tehnice underwriting asigurari de viata si sanatate (inclusive underwriting medical de baza)
· Orientare catre client;
· Eficienta si organizare;
· Orientare catre rezultate;
· Comunicare si relationare;
· Spirit de echipa.

Descrierea jobului

· Efectueaza procesul de subscriere al cererilor de asigurare de viata si de sanatate in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data la care toate informatiile necesare evaluarii au fost furnizate; exceptie fac cererile la care se asteapta raspunsul Reasiguratorului sau cele la care s-au cerut documente suplimentare;
· Mentine corespondenta cu clinicile colaboratoare, imbunatateste reteaua de colaboratori medicali si efectueaza programarile clientilor la analize medicale
· Mentine corespondenta cu agentii, brokerii si clientii in vederea finalizarii procesului de subscriere aferent asigurarilor de viata si sanatate
· Intocmeste note catre Directia Economica pentru diferite operatiuni financiare si contabila relationate cu procesele de underwriting (Verificare facturi servicii medicale, Note de retur clienti, Verificari Medihelp);
· Intocmeste oferte personalizate pentru asigurari de viata si de sanatate;
· Mentine corespondenta cu Reasiguratorii referitor la analiza cererilor de asigurare de viata si de sanatate si transmite rapoarte catre Reasiguratori;
· Imbunatateste produsele de asigurare de viata individuale.


INFORMARE PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL
PROCES RECRUTARE, INTERNSHIP SI STAGIU DE PRACTICA



Stimate candidat,

Avand in vedere intentia dvs. de a aplica pentru un post in cadrul S.C GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A., Piata Charles de Gaulle, nr. 15, etajele 6-7, Sector 1 (“Generali”), in conformitate cu Regulamentul General al Uniunii Europene privind protectia datelor (Regulamentul UE 2016/679, “GDPR”) care este aplicabil din data de 25 mai 2018, Generali, va informeaza dupa cum urmeaza:
1. Scopul prelucrarii: Pentru efectuarea demersurilor aferente procesului de recrutare, in vederea unei posibile angajari in cadrul Generali, datele dumneavoastra personale vor fi colectate si prelucrate de catre Generali. In consecinta, fara a avea la dispozitie datele dumneavoastra cu caracter personal necesare, Generali nu va putea sa va contacteze si sa faca toate demersurile care pot duce la incheierea unui contract individual de munca. Cu toate acestea, colectarea si prelucrarea datelor dvs cu caracter personal se va face cu respectarea garantiilor adecvate pentru drepturile fundamentale si interesele dvs, in conditiile GDPR.
2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate: Vor fi prelucrate doar datele cu caracter personal strict necesare in scopul mentionat mai sus. In special, Compania va prelucra datele dvs. obisnuite cu caracter personal, mentioate in CV –ul si/sau scrisoarea de intentie comunicate, inclusiv, dar fara limitare la nume si prenume, imagine (daca exista), adresa de e-mail, numar de telefon, data si locul nasterii, sex, nivel de studii, domiciliu, adresa, nationalitate, tara resedinta, aptitudini si abilitati, istoricul locurilor de munca, permis conducrere, nivel de studii, certificari profesionale, la care se adauga orice alte date comunicate de dvs sau solicitate in scopul prezentat la punctul 1 de mai sus.
3. Generali nu va prelucra datele dvs. cu caracter personal din categoria datelor sensibile[1], cu exceptia situatiilor in care prelucrarea este necesara in scopul indeplinirii obligatiilor sau, dupa caz, al exercitarii unor drepturi specifice ale operatorului sau ale persoanei vizate in domeniul ocuparii fortei de munca si al securitatii sociale si protectiei sociale, in conformitate cu legislatia aplicabila (ex: date rezultand din activitatea de medicina muncii, in cazul in care veti fi selectat pentru post).
4. Furnizarea datelor Dvs. cu caracter personal este voluntara. Cu toate acestea, trebuie sa fiti constient de faptul ca, fara furnizarea datelor cu caracter personal necesare, Generali nu va putea sa procedeze la continuarea procesului de recrutare in ceea ce va priveste. De asemenea, in cazul in care veti fi selectat pentru postul la care ati aplicat si veti refuza sa ne comunicati date absolut necesare pentru incheierea contractului individual de munca si anume: dovedirea nivelului de studii absolvit, a certificarilor solicitate, a experientiei mentionate in conformitate cu cerintele postului si conflictului de interese declarat (daca a fost declarat un conflict de interese, este posibil ca respectivul contract individual de munca sa nu va poata fi incheiat, in conditiile legii.
5. Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate catre destinatari imputerniciti expres de catre Generali, in conformitate cu prevederile legislatiei aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal si cu scopurile prelucrarii.

6. Datele dumneavoastra cu caracter personal colectate pentru efectuarea demersurilor aferente procesului de recrutare vor fi reținute de Generali pana la data la care postul va fi ocupat. Generali va pastra datele dvs. cu caracter personal dupa data la care postul este ocupat numai daca va veti exprima consimtamantul expres in acest sens.

7. Incepand cu 25 mai 2018 aveti urmatoarele drepturi ce rezulta din Regulamentul UE privind protectia datelor cu caracter personal: dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea sau actualizarea datelor, dreptul la stergerea datelor, cand sunt indeplinite o serie de conditii (spre ex. daca datele nu mai sunt necesare pentru scopurile de mai sus) dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de a vi se comunica orice rectificare sau stergere sau restrictionare a prelucrarii, dreptul la portabilitatea catre dvs. a datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a fi notificat in caz de incalcare a securitatii datelor, dreptul de a modifica sau de a va retrage consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru cazurile in care v-ati exprimat acest consimtamant. De asemenea, aveti dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Pentru mai multe informatii cu privire la protectia datelor cu caracter personal, puteti accesa site-ul nostru www.generali.ro.

Pentru orice solicitari pe care le puteti avea cu privire la exercitarea drepturilor mentionate mai sus si pentru a ne adresa orice alte intrebari privitoare la cele comunicate prin prezenta, puteti sa contactati Generali prin intermediul Diviziei Resurse Umane si Organizare, precum si la adresa de e-mail: protectiadatelor.ro@generali.com, in atentia Responsabilului cu Protectia Datelor si/sau la adresa postala urmatoare: Piata Charles de Gaulle, nr. 15, etajele 6-7, Sector 1, Bucuresti.



[1] Datele cu caracter personal care dezvăluie originea etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau filosofice, sau apartenența sindicală, precum și datele cu privire la sănătate sau datele cu privire la viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice.

Ai aplicat
Aplică
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
SENIOR UNDERWRITER LIFE  -  S.C. Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A.