Publicat 22 Mai 2019 | Reactualizat 19 Iun 2019 | Expiră 22 Iun 2019

Senior Transfer price Consultant

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Crowe Romania isi extinde echipa pentru serviciul de Transfer Pricing si cauta doi colegi consultanti care doresc sa isi consolideze o cariera frumoasa intr-o companie stabila, alaturi de o echipa de profesionisti si un mediu de lucru care iti respecta timpul profesional si pe cel personal.

Absolvent studii superioare economice;
Experienta de minim 3 ani in transfer price;
Cunostinte generale de contabilitate financiara si fiscalitate
Limba engleza la nivel avansat
Limba italiana reprezinta un avantaj
Abilitati de comunicare si relationare

Descrierea jobului

Intocmirea dosarelor de transfer price conform legislatiei in vigoare;
Primirea si gestionarea solicitarilor din partea clientilor, ofertarea conform politicii companiei, colectarea datelor necesare si corespondenta cu clientii pentru gestionarea proiectelor;
Realizarea de analize utilizand baza de date Amadeus;
Reprezentarea clientilor in fata autoritatilor fiscale in cazul verificarii dosarelor de transfer price;
Evidenta clientilor aferenti serviciului si raportarea stadiului lucrarilor.

Descrierea companiei

Boscolo & Partners este membru Crowe Global, o rețea globală de firme de consultanţă, audit şi contabilitate, dezvoltată ca suport pentru companiile care își asumă angajamente transfrontaliere. Cotată în top 10 rețele de specialitate la nivel mondial, cu peste 33,000 de profesioniști grupați în 750 sedii, Crowe Global oferă expertiză detaliată şi transparentă în 130 de ţări din întreaga lume.
Crowe Romania are trei birouri teritoriale, in Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca si o echipa de 90 de specialisti.

Parte a unei rețele internaționale, compania are acces nelimitat la informații, asigurându-se astfel sprijinul și expertiza profesioniștilor din alte filiale în efortul de a găsi cele mai bune soluții pentru clienții săi din România. În calitate de membru independent al Crowe Global, Boscolo & Partners activează în baza unui set comun de valori fundamentale, luându-și angajamentul de a oferi servicii impecabile, la standarde internaționale de calitate, pentru toți clienții, indiferent de locația lor.

Expirat
Senior Transfer price Consultant  -  Boscolo & Partners

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close