Publicat 11 Feb 2021 | Reactualizat 11 Mar 2021 | Expiră 14 Mar 2021

Senior Sourcing Specialist (Categoria Igiena si Curatenie)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

CERINTE:
Studii superioare, preferabil economice.
Experienta in achizitii stategice - minim 2 ani
Experienta in domeniul produselor de igiena si curatenie – minim 1 an.
Orientare catre client;
Buna cunoastere si intelegere a proceselor si indicatorilor specifici achizitiilor
Buna cunoastere si intelegere a principiilor comerciale/de vanzari si marketing
Experienta in selectia si intretinerea relatiei cu furnizii
Bune abilitati de negociere
Gandire analitica: capacitatea de a analiza si interpreta date numerice.
Gandire strategica: capacitatea de a dezvolta strategii, tactici si a lua decizii pe baza datelor analizate si interpretate.
Capacitatea de intelegere a specificatiilor tehnice a produselor din gama
Capacitate de a gestiona si a participa la mai multe proiecte cu derulare simultana
Foarte bune abilitati de planificare si organizare
Limba Engleza - avansat
Excel - nivel avansat
Nivel rezonabil de disponibiliate pentru calatorii (5-10% din timpul de lucru, ocazional) la sediul companiei si/sau furnizorii si/sau clientii companiei.
Permis de conducere categ. B (de preferat)
Locatie: remote.

Descrierea jobului

Cautare si selectie furnizori; negociere conditii comerciale; mentinerea si dezvoltarea relatiei cu furnizorii din categoria alocata;
Identifica si transmite solutii tehnice catre departamentul Vanzari/clienti
Asigura suport tehnic, in calitate de expert, cu privire la produsele din categoria alocata pentru reprezentantii din vanzari si catre clienti, pe proiectele de impact major
Contribuie activ la initiative de marketing: cataloage, promotii etc.
Sustine si identifica noi oportunitati de proiecte ce pot fi implementate la clientii din portofoliu cu produse din categoria alocata, prin interactiuni frecvente cu reprezentantii de vanzari si clientii companiei
Comunica intern, catre departamentul de Vanzari, toate schimbarile cu privire la gama si pretul produselor, in formatele agreate
Urmareste in permanenta componenta si performanta categoriei si ia masuri in consecinta.
propune si implementeaza noi produse in gama si ia masuri de eliminare a produselor slab performante
Efectueaza cu regularitate studii de piata, pe produsele din categoria alocat
Defineste strategia de pricing a categoriei, in functie de obiectivele stabilite
Defineste strategia promo a categoriei alocate si o concretizeaza printr-o campanie periodica, in functie de strategia promo generala a companiei.

Oferta (bonusuri, beneficii):
Pachet salarial motivant;
Sistem de bonusare;
Bonuri de masa;
Dezvoltare profesionala intr-un mediu dinamic si orientat catre performanta;
Posibilitati de crestere profesionala, programe de training.

Descrierea companiei

Cu o istorie de peste 24 ani, Renania este un jucator influent in domeniul sanatatii si securitatii in munca. Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii, produse si servicii adecvate pentru a proteja viata la lucru, in spitale, in medii cu risc sporit sau in activitatile domestice, de zi cu ultimii cinci ani compania a cunoscut extinderi de linie – vezi divizia de curatenie Pura, si-a asumat deschiderea catre zona de retail, iar la nivel intern a inregistrat transformari de substanta la capitolul „alinieri la ultimele noutati tehnologice”. Astazi, datorita programului de digitalizare, intreaga forta de vanzari a companiei poate oferi tuturor clientilor accesul la consultanta personalizata, informatii in timp real legate de stocuri sau despre intreaga gama de produse din portofoliul furnizorilor, poate emite oferte sau prelua comenzi in timp real, poate estima trenduri si aprecia cu infinit mai multa acuratete necesarul si orizontul de asteptare al pietei.


Renania sustine principiul egalitatii si diversitatii in ocuparea fortei de munca si se opune tuturor formelor de discriminare ilegala sau nedreapta pe motive de varsta, dizabilitate, sex, realocare de gen, orientare sexuala, sarcina si maternitate, rasa, religie sau credinta, casatorie si parteneriate civile. Credem ca este in interesul superior al companiei si al tuturor celor care lucreaza in ea, sa ne asiguram ca resursele umane, talentele si abilitatile disponibile in intreaga comunitate sunt luate in considerare atunci cand apar oportunitati de angajare. Daca aveti un handicap sau o nevoie speciala care necesita asistenta sau ajustari la aranjamentele de lucru sau de interviu, va rugam sa ne informati si va asiguram ca vom depune toata diligenta necesara sa le adresam.

Pentru detalii despre prelucrarea datelor cu caracter personal in conformitate cu prevederile Regulamentului European privind protectia persoanelor fizice referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va rugam sa consultati Nota de Informarea Renania Trade privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidatilor, respectiv Acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal, care se gasesc pe pagina de Cariere de pe site-ul companiei noastre.

Expirat
Senior Sourcing Specialist (Categoria Igiena si Curatenie)  -  RENANIA TRADE S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close