Publicat 06 Nov 2018 | Reactualizat 06 Dec 2018 | Expiră 07 Dec 2018

Senior Sales Agent

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Clădim locuințe, vieți, eleganță. La GLOIRE înseamnă viitor, stabilitate. Dezvoltăm parteneriate, aducem satisfacție, iar în același timp ne consolidăm echipa. Te invităm să ni te alaturi pe postul de Senior Sales Agent. Dacă ai abilități de comunicare, tact și agilitate, dacă te identifici cu valorile noastre și trecutul tău profesional poate vorbi despre tine, convinge-ne că tu ești cea /cel în care vom investi. Așteptăm CV-ul tău!

Descrierea jobului

Senior Sales Agent este persoana care răspunde de organizarea şi coordonarea activităţilor din cadrul companiei pentru realizarea planului de vânzări prin vânzarea directă de produse și servicii în zona alocată, de identificarea de noi clienți și de creșterea cotei de piață a produselor sau serviciilor.

Atribuții generale:
- realizează planul zilnic de vânzari;
- prezintă și promovează direct produsele /serviciile prin realizarea de oferte pentru clienții potențiali și cei existenți.
- prospectează în permanență piața în vederea identificării de noi clienți și a creșterii cotei de piață a produselor /serviciilor în zona în care acționează;
- menține permanent legătura cu clienții existenți pentru fidelizarea acestora;
- întocmește rapoarte privind situația vânzarilor, concurența, noile trenduri pe piață, potențialii clienți;
- urmărește încasarea comenzilor și face propuneri pentru acordarea de eventuale discounturi sau amânări de plată pentru clienții fideli;
- execută orice alte dispoziții date de superiorul ierarhic direct sau de supraordonații acestuia în realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei.

Descrierea companiei

La GLOIRE este un fond de investitii românesc cu capital privat, având parteneri companii și corporații cu capital privat. Investim în principal în domeniul imobiliar, fiind activi în sudul și sud-estul Europei. Strategia noastră este să oferim soluții pentru creșterea și aportul de valoare adăugată pentru capitalul clienților noștri și să oferim o bază stabilă pentru investiții pe termen lung, cu risc scăzut.

Expirat
Senior Sales Agent  -  La GLOIRE