Senior Recruitment Partner

Regina Maria 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal


A recruta in cadrul REGINA MARIA constiuie o continua provocare in care esti stimulat in permanenta in gasirea si regasirea a noi resorturi creative. Punem accent pe identificarea profilelor de oameni care ne inspira, cei in al caror repertoriu de viata regasim valorile pe care noi le cultivam zi de zi in activitatea noastra. Ne bucura prezenta colegilor activi, pasionati de ceea ce inseamna natura umana, care nu obosesc in cautarea celor mai potriviti membri ai unei echipe in permanenta dezvoltare si consolidare. Noul coleg din cadrul departamentului de Recrutare este cel pentru care fiecare interviu sustinut este un castig, o experienta de invatare, pentru ca in ADN-ul sau nu exista notiuni precum imposibil sau greu. Tinand cont in permanenta de particularitatile joburilor eclectice din Retea si de cerintele din partea hiring managerilor, colegul pe care il asteptam in echipa este motivat si implicat sa duca la bun sfarsit procesele de recrutare pe care le va avea.

Daca tu, cel care citesti acum acest anunt, te identifici ca un spirit vivace, adaptabil, cu incredere in propriile idei si opinii, care construiesti relatii cu orice tipologie umana, inseamna ca esti potentialul nostru coleg de la Recrutare.

Noi apreciem oamenii care:

Sunt atenti la nevoile celor cu care interactioneaza;
Sunt ambasadorii lucrului in echipa;
Sunt fideli angajamentelor pe care si le iau si cauta permanent solutii pentru a-si respecta aceste angajamente;
Isi doresc permanent sa fie mai buni decat au fost ieri;
Succesul tau se bazeaza pe o buna organizare si planificare, atentie la detalii si o relationare eficienta si permanenta cu oamenii;
Te motiveaza atingerea rezultatelor si cauti permanent solutii inovative pentru a-ti indeplini obiectivele;
Ai abilitati de identificare si solutionare a problemelor;
Esti proactiv/a si creativ/a, esti perseverent/a si esti un bun comunicator;
Esti entuziast/a si pasionat/a de domeniul resurselor umane;
Ai capacitate de analiza si esti orientata/a spre o abordare antreprenoriala si strategica.

Descrierea jobului


Iata cum vei contribui la reusitele echipei noastre si care vor fi atributiile tale:

Gestionarea intregului proces de recrutare, pe toate pozitiile alocate, de la publicarea celor mai creative anunturi de angajare, pana la ofertarea candidatilor;
Initierea si dezvoltarea relatiei de comunicare cu managerii angajatori;
Relationarea eficienta permanenta cu toti candidatii cu potential;
Gestionarea relatiei cu noii angajati pe durata inductiei si colectarea feedback-urilor acestora la sfarsitul perioadei de acomodare;
Pastrarea relatiei cu angajatii, in scopul asigurarii unei comunicari eficiente si realizarea exit-interviurilo

Descrierea companiei

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 640.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește aproape 7.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 4.5 milioane de pacienți.

Publicat 8 Iun. 2022 Expiră 8 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.