Senior Market Research Specialist

WEBHELP ROMANIA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Descrierea jobului

Join our team at Webhelp Romania and help us enable the power of our “Change the Game" mindset. We are an intrinsically human company – a cultural melting pot of passionate game-changers that strive to make a difference in the lives of people and businesses.

We are looking for a Market Report Specialist with English to come and strengthen the production team. Your main missions will be to mentor colleagues and enable them to gain skills in terms of quantitative and qualitative data collection and analysis. You will manage the production of reports and research for our clients in all sectors and will ensure the customer relationship in coordination with the account manager in France.

Your Key Accountabilities:
 • Supervise each step of a study, ensuring consistency in the work carried out and supporting colleagues in their skills development
 • Coordinate the project and the team in meeting deadlines
 • Be able to bring an innovative perspective to research design
 • Provide support to colleagues who prepare reports with Social Media content
 • Support the client as a true partner, understand and respond to their needs
 • Define the methodology adapted to the client's problem by building on what already exists.


Qualifications and relevant experience:
 • English language proficiency (French nice to have)
 • At least 3 years of experience in a similar role
 • A very good knowledge of: Synthesio, Talkwalker, Brandwatch, Digimind, Meltwater
 • Experience with image and e-reputation watch and Consumer/Customer Insights Rapports.
 • Strong analytical and interpretation skills
 • Comfortable with finding information, analyzing and understanding Internet users' comments, as well as agility of interpreting and using this social data

Descrierea companiei

Webhelp este un lider global de peste 50.000 de oameni în externalizarea proceselor de afaceri (BPO). Continuăm să ne specializăm în experiența clienților, dar capacitățile noastre se extind pe canale vocale, sociale și digitale. Serviciile Webhelp externalizate s-au extins și pentru a include servicii de gestionare a plăților, vânzări și marketing.

Proiectăm experiențele clienților în numele unora dintre cele mai progresive mărci din lume și, prin propunerea noastră de externalizare transformativă, putem stimula îmbunătățirea performanței, oferim o transformare reală și durabilă în modelele de operare ale clienților și oferim un avantaj financiar semnificativ.

De la înființare, Webhelp a crescut semnificativ, peste 500 de parteneri fiind deserviți de echipele noastre globale care traversează 35 de țări și peste 140 de centre de experiență pentru clienți. Numai în ultimii patru ani, veniturile Webhelp au crescut cu peste 250%. Am realizat acest lucru investind în oamenii noștri și în mediul în care lucrează și dezvoltând capacitatea analitică și operațională pentru a oferi externalizare cu adevărat transformatoare cu soluții care să răspundă provocărilor unei lumi omnicanale.

La Webhelp lucram ca o singura echipa pentru un succes comun, suntem pozitivi si cautam continuu sa uimim oamenii cu care lucram. Toata lumea din echipa are un rol foarte important de jucat in succesul si cresterea Webhelp. Lucram in echipa, intr-un mediu placut, ne folosim inteligenta si facem totul: de la a ne ajuta clientii sa construiasca experiente mai inteligente, mai bune, umane ale clientilor, pana la moderarea retelelor lor sociale pentru ei si furnizarea de servicii de plata.

Ne tinem de cuvant si ne indeplinim fiecare angajament sau promisiune pe care o facem clientilor Webhelp, fapt pentru care am devenit un partener strategic de succes. Suntem creativi si inovatori, indraznim sa testam noi abordari si ne pastram mintea deschisa pentru a gasi noi modalitati de lucru care sa ne conduca spre succes.

Te-am convins ca Webhelp este un loc de munca minunat? Urca la bord!

Publicat 27 ian. 2022 Reactualizat 26 feb. 2022 Expiră 26 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.