Publicat 31 Iul 2019 | Reactualizat 28 Aug 2019 | Expiră 31 Aug 2019

Senior in conformitate produse cu engleza si germana

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco lider national si mondial in domeniul resurselor umane, recruteaza pentru clientul sau, companie multinationala ce activeaza in domneniul vanzarilor online Senior in conformitate produse cu engleza si germana.

Cerinte:

Studii superioare finalizate (reprezinta avantaj)
Experienta profesionala de 1-2 ani in BPO, back office, call center (reprezinta avantaj)
Bune cunostinte de limba engleza si germana (scris, citit ,vorbit), la nivel B2 – C1, ambele limbi !
Cunostinte de utilizare a pachetului Office, MS Outlook
Atentie sporita la detalii
Cunostinte si experienta in navigare pe Internet si cercetare – gasirea in timp util a unor informatii despre produse

Descrierea jobului

Descrierea jobului

Seniorul in conformitate produse cu engleza si germana se asigura ca produsele comercializate de client indeplinesc cerintele legale si de siguranta.
Coordoneza aspectele tranzactiilor cu produsele reglementate (distributie, transport, vanzari si import-export) prin analizarea documentatiei de import a produselor si semnalizarea riscurilor periculoase
Se asigura ca produsele importate au fost testate în laboratoare certificate și ca respecta cerințele legale ale țarii importatoare
Clasifica produsele in functie de riscului acestora, conditii speciale de depozitare și transport
Identifica si elimina produsele care incalca politicile companiei si legislatia tarii in care sunt comercializate

Beneficii:
Training in primele 2 saptamani de activitate
Pachet salarial fix + beneficii
Oportunitatea de a lucra intr-un mediu multinational, dinamic, distractiv, provocator, creativ si atent la natura, alaturi de o echipa tanara.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Descrierea companiei

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.

Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Expirat
Senior in conformitate produse cu engleza si germana  -  SC ADECCO RESURSE UMANE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close