Publicat 12 Apr 2021 | Reactualizat 12 Mai 2021 | Expiră 13 Mai 2021

Senior FrontEnd Developer

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Role:
We are looking for a Frontend Developer with strong application development experience to join our wonderful team.
You will work with the Product Manager and bridge the gap between requirements and technical implementation, taking an active role on both sides and defining how the application looks as well as how it works.

Requirements:

 • B.S. or M.S. degree in Computer Science, Engineering or equivalent;
 • 5+ years industry experience;
 • Excellent knowledge of web standards and technologies (HTML, CSS, JavaScript, HTTP);
 • Strong experience with TypeScript or ES5 JavaScript;
 • Experience with SPA frameworks like Aurelia/Angular/React;
 • Strong experience with Data management, including APIs, OData/REST, JSON;
 • Excellent knowledge of web performance optimizations;
 • Familiarity with browser debug tools for layout, process inspection, and network analysis;
 • Object oriented design principles and design patterns, algorithmic and logical skills;
 • Solid foundation in software engineering process & best practices (unit testing, build automation, continuous integration);
 • Passionate about computer science, developing software and internet applications;
 • Enjoys technical challenges and is capable of proposing and evaluating a solution against requirements, demonstrates strong customer focus;
 • Excellent communication in English (written and oral) and interpersonal skills.

Descrierea jobului

Responsibilities:

 • Own the client-facing UI of the product;
 • Design & implement new features and performance improvements, while keeping a strong customer focus and high quality standards;
 • Write reliable, sustainable code by utilizing design patterns and refactoring techniques;
 • Be part of an agile, highly collaborative and passionate team;
 • Work closely with product manager to ensure the product meets customer expectations and adheres to high usability standards;
 • Perform research on various technologies and define architectural improvements, build prototypes or core features as needed.

What we offer:
You will find here not only a challenging and interesting workplace, but also a rewarding work experience, with competitive compensation and benefit packages:
Soft skills and technical training for current and emerging products and technologies;
Career development: opportunity to grow within the team;
Special referral bonuses for recommending your friends;
Private Medical subscription;
A monthly budget for flexible benefits program that includes public transportation reimbursement and meal tickets, sport & wellness, telecom & electronics, children & parents, holiday & culture, tourism;
Relaxation rooms (foosball table, ping pong, board games);
Massage sessions;
Extra vacation days;
Flexible working hours and work from home, aligned with project needs;
Friendly team who is eager to meet you.What’s next?
It’s best to apply today, because job postings can be taken down and we wouldn’t want you to miss this opportunity.
The recruitment process starts with an HR discussion, followed by a technical test and a final talk with the hiring manager.
In case you will need further information, just send us a message at recruitmentEMEA@stefanini.com and we’ll be happy to assist!

Descrierea companiei

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel global, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea de aplicații software. Compania este prezentă direct în 40 de țări, prin cele 73 de birouri din întreaga lume, și are un portofoliu de peste 500 de clienți activi. Clienții Stefanini provin din sectoare precum servicii financiare, producție, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologie, sectorul public și beneficiază de un set complet de servicii mature și profesionale, care acoperă întregul ciclu de viață al unei aplicații.

Cu cele peste trei decenii de expertiza IT, prin inovarea in tehnologie, strategii digitale si modele de livrare, suntem un ghiseu unic pentru definirea si livrarea atat a utilizatorilor finali, cat si a valorii afacerii Stefanini. Ne ajutam clientii sa isi transforme visul de transformare digitala intr-o realitate de succes.

Cu Stefanini suntem pe piața românească de 14 ani și de atunci am adunat o echipă de peste 1 600 de colegi în birourile noastre din București, Sibiu și Târgu Mureș. Abordarea Stefanini, “suficient de mare, dar suficient de mică” ne face să fim deschiși, flexibili, receptivi și agili, iar acestea sunt trăsăturile pe care le căutăm și la oamenii noștri. Credem că angajații fericiți sunt egali cu clienții fericiți, așa că punem zâmbetul la baza culturii noastre, a provocărilor noastre de zi cu zi și a interacțiunilor noastre cu colegii și cu clienții. Hobby-urile și pasiunile noastre ne condimentează mediul de lucru și ne mențin pozitivi și productivi.

Stefanini are oportunități de carieră la nivel local și în întreaga lume pentru profesioniști interesați de un loc de muncă vibrant, pasionat, orientat spre echipă. Dacă sunteți o persoană orientată către client și cu o atitudine „faceți-o”, veniți la o cafea și o discuție despre viitoarea dvs. carieră cu noi! Avem terasa perfectă pentru asta.

Aflați mai multe despre noi pe pagina Stefanini și alăturați-vă nouă pe Facebook.

Expirat
Senior FrontEnd Developer  -  Stefanini Romania SRL.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close