Senior Financial Controller - Automotive

Renault Romania - 1 poziție
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Franceza si engleza, nivel avansat;
- Studii superioare economice;
- Experienta in domeniul financiar;
- Experienta in controlling poate fi un avantaj;
- Metodic, riguros, fiabil, autonom, capacitate de comunicare cu interlocutori din virful organizatiei;
- Proactiv, preocupat in a gasi solutii si a aduce imbunatatiri de proces, forta de propunere;
- Cunostinte MSOffice – obligatoriu Excel (formule Vlookup, Sumif, pivot table), Power Point;
- Cunoasterea utilurilor de gestiune financiara poate fi un avantaj.

Descrierea jobului

Suntem o echipa în creștere, cu peste 200 de persoane repartizate in doua sedii: Bucuresti si Mioveni.

In rolul de Controlori de Gestiune suntem Finance Business Partners pentru clienți si suport in luarea deciziilor strategice la nivel de Grup Renault.

Lucram cu clienții din internațional, în special Franța dar si Spania, Portugalia si alte tari.

Având in vedere diversitatea meseriilor din companie, asiguram controlling-ul pe o sfera larga de domenii cum sunt Inginerie, Logistica, Fabricație, Comercial, Cumpărări, etc.

Extragem informații din baze de date si sisteme (de exemplu lucram cu SAP) si construim bugete previzionale împreună cu clienții.

Pentru fiecare meserie consolidam, analizam si prezentam rezultatele financiare lunare la nivel de Grup, pe brand-uri si zone (cu acoperire worldwide). In același timp, ne asiguram de rentabilitatea investițiilor Grupului Renault.

Livram clienților noștri analize care sa ii ajute sa ia cele mai bune decizii, ceea ce presupune un dialog permanent cu clienții noștri, în franceza si engleza. Suntem cu totii interesati sa avem clienti multumiti.

Cream reportingurile noastre folosind Excel si Power Point dar suntem preocupati de standardizarea activitatii si automatizarea task-urilor repetitive. Pentru aceasta avem o divizie dedicata de IT pentru zona Finance.

Daca vreti sa fiti parte din echipa, nu ezitati sa trimiteti candidatura.

Va invitam sa vizionati si filmul de prezentare accesand:
Senior Financial Controller - YouTube

Descrierea companiei

Să te alături Groupe Renault România înseamnă să faci parte dintr-o echipă de peste 18.000 de colegi alături de care îți poți pune amprenta pe oricare dintre etapele de dezvoltare ale unui vehicul: design, proiectare, testare, fabricaţie, logistică, vânzare, post vânzare şi finanţare. Te aşteptăm în echipa noastră mobilă, conectată și autonomă să punem lumea în mișcare și să conturăm viitorul automobilului.

#MOVEOURWORLDFORWARD

Prin aplicarea la posturile disponibile, entitățile Renault Romania prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate prin CV, în scopul recrutării. Pentru informarea dvs. completă și transparentă, înainte de a aplica, vă rugăm să luați la cunoștință Politica de confidenţialitate privind protecţia datelor personale în scop de recrutare și selecție accesând link-ul: https://www.gruprenault.ro/politica-privind-cadrul-general-de-protectie-datelor-cu-caracter-personal-groupe-renault-romania
Publicat 25 sept. 2021 Reactualizat 20 nov. 2021 Expiră 24 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos