Publicat 16 Feb 2021 | Reactualizat 23 Feb 2021 | Expiră 18 Mar 2021

Senior Business Development

2 posturi

Candidatul ideal

Persoana dinamica, extrem de sociabila si si foarte bun comunicator.
Nu este necesara experienta in vanzari , insa este esentiala ca cei care aplica pentru aceasta pozitie sa inteleaga faptul ca este important sa iti faca placere sa comunici ,sa relationezi si sa administrezi corect relatiile cu clientii existenti.

Persoana extrem de bine organizata, ambitioasa si care este deschisa sa invete. Care suporta critica constructiva , avand ca obiectiv cumularea rapida de experienta si avansarea in cadrul companiei.

Experienta in domeniu constituie un avantaj ,atat timp cat sunt indeplinite cerintele de mai sus.

Descrierea jobului

Una dintre pozitii presupune intretinerea relatiilor cu companiile din portofoliul ( firme private si institutii publice) , insa si dezvoltarea acestuia prin contactarea de clienti noi, analiza de piata , situatii si rapoarte diverse.
Contactarea de companii pentru ofertarea de solutii de tip cost pe pagina, vanzarea de echipamente de printare( imprimante, multifunctionale, consumabile pentru imprimante si solutii soft de print)

Cealalta pozitie presupune dezvoltarea departamentului international , prin promovarea solutiilor PANTUM in randul tarilor din Europa de Est. Aceasta pozitie presupune cunoasterea avansata a limbii engleze

Descrierea companiei

De mai bine de 17 ani, compania Sky Group își păstrează poziția printre liderii pieței de printing din România. În tot acest timp, am continuat să construim pe o bază solidă de know-how și să îmbunătățim constant produsele și serviciile, răspunzând cerințelor de funcționalitate și competitivitate cu eficiență și dinamism.

Sky Group este unic importator si distribuitor ai produselor Sky Print si totodata unici importatori ai echipamentelor de printare ( imprimante si multifunctionale ) marca Pantum (by Lexmark)

Cu o retea de distributie de peste 1000 de revanzatori la nivel national , peste 60 de angajati ,o linie proprie de productie , o linie CTC , depozit de peste 2000mp , compania se dezvolta exponential de la an la an ,oferind totodata angajatilor oportunitatea de avansare accelerata in cadrul companiei.

Sky Group dispune de unul dintre cele mai puternice departamente de telesales atat pe distributia nationala cat si pe departamentul B2B.

Pentru mai multe detalii despre companie va invitam sa accesati siteurile noastre :www.pantu,.com. www.skygroup.ro , www.skyprint.ro

Senior Business Development  -  Sky Group

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close