Senior Advanced Test Engineer

Honeywell - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

The future is what we make it.

When you join Honeywell, you become a member of our global team of thinkers, innovators, dreamers and doers who make the things that make the future. That means changing the way we fly, fueling jets in an eco-friendly way, keeping buildings smart and safe and even making it possible to breathe on Mars. Working at Honeywell isn’t just about developing cool things. That’s why all our employees enjoy access to dynamic career opportunities across different fields and industries.
Are you ready to help us make the future?

We have an opportunity for a Senior Advanced Test Engineer role to join our Performance Material & Technologies (PMT) department in Timisoara. In this role you would be collaborating with development teams to detect, reproduce, isolate and eliminate defects and ensures that the delivered solution is developed according to customer specifications and according to the technical design.

Descrierea jobului

Key responsabilities:
 • Develops Oracle PL/SQL scripts, views, and stored procedures to meet customer requirements for extracting business-intelligence reports.
 • Works with R&D teams to understand and optimize the database structure.
 • Works with DBA to understand heavy loads on database and proposes solutions together with R&D.
 • Performs scheduled maintenance and upgrade tasks on the customer databases in project delivery phase.
 • Supports project operations team in ad-hoc troubleshooting tasks and maintenance tasks.
 • Keeps track of the typical database usage and works with pre-sales team to estimate database sizes and loads.
 • Writes and maintains the database structure document (generic and customer-specific) and trains customer on the subject.
 • Participates in the product verification process to identify database-related issues.
 • Collaborates and communicates frequently with members of the R&D (Engineering) department, project operations, DBAs, as well as with other departments.
 • Participates actively in customer meetings and workshops, FAT, SAT and UAT sessions.
 • Respects the Agile - SCRUM development methodology and the practices derived from it.
 • Adheres to Honeywell standards and internal policies

WE OFFER:
 • A culture that fosters inclusion, diversity and innovation;
 • ​Market specific training and ongoing personal development;
 • Career growth opportunities;
 • Experienced leaders to support your professional development;
 • International work environment;
 • Benefits package including Medical Care, additional insurance, transportation deduction and holiday bonus.
If this is your dream role, then we'd love to hear from you.

Descrierea companiei

Suntem o companie Fortune 100 care inventează și produce tehnologii pentru a aborda provocări dure legate de tendințele macro globale, cum ar fi siguranța, securitatea și energia. Cu aproximativ 122.000 de angajați Honeywell în întreaga lume, incluzând peste 19.000 de ingineri și oameni de știință, ne concentrăm neîncetat pe calitate, livrare, valoare și tehnologie în tot ceea ce facem și facem.

În cei peste 125 de ani de activitate, produsele și serviciile Honeywell s-au îmbunătățit și au salvat vieți. Ne mândrim cu mai multe companii predecesoare și munca inspiratoare a zeci de mii de oameni. In domeniul aerospațial cu Honeywell inovăm și integrăm mii de produse, software și servicii cu scopul de a promova și furniza cu ușurință experiențe de transport sigure, eficiente, productive și confortabile în întreaga lume. Tehnologia receptivă, de înaltă performanță, care satisface și depășește nevoile clienților de astăzi și de mâine fiind găsită pe aproape toate avioanele comerciale, de apărare și spațiale, iar turbocompresoarele Honeywell sunt utilizate de aproape toți producătorii de automobile și camioane din întreaga lume.

Ne mândrim cu tehnologii pentru casă și construcții prin oferirea unui software avansat care ajută proprietarii să rămână conectați și să controleze confortul, securitatea, sistemele de incendiu și purificare a aerului și a apei și care ajută proprietarii de clădiri și ocupanții să se asigure că instalațiile lor sunt sigure, confortabile și durabile. De asemenea, susținem productivitatea și siguranța a peste jumătate de miliard de lucrători din întreaga lume cu oferte precum computere mobile robuste, software și fluxuri de lucru cu voce activă, scanere de coduri de bare, soluții de imprimare, tehnologii de detectare a gazelor și echipament de protecție personală. Suntem pionieri în controlul, instrumentarea și serviciile de automatizare bazate pe software și lider global în proiectarea și crearea de produse chimice de înaltă calitate și sisteme bazate pe software pentru operarea în siguranță și cât mai eficient a instalațiilor industriale complexe prin Honeywell Performance Materials and Technologies.

La Honeywell ne implicăm în industria mondială de petrol și gaze oferind tehnologii de rafinare, petrochimice și de prelucrare a gazelor și servicii software și suntem pionieri în controlul, instrumentarea și serviciile de automatizare bazate pe software a Grupului Honeywell Process Solutions.

În România, Honeywell este prezent în București, Timișoara și Lugoj unde deținem peste 3 600 de angajați. Ne bazăm pe moștenirea substanțială, ne concentrăm pe creștere, inovație, experiență îmbunătățită a clienților și valoarea acționarilor. Misiunea și valorile de bază Honeywell au rămas consecvente încă de la început, bazându-ne pe viziune, credință și neîncetatul nostru impuls de îmbunătățire continuă. Suntem vizionarii unui viitor sigur, confortabil, mai curat și mai eficient, păstrându-ne credința fermă în puterea inovației. De mai bine de 100 de ani, inovăm și creăm ceea ce urmează.

Publicat 28 ian. 2022 Reactualizat 25 feb. 2022 Expiră 27 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.