Publicat 10 Iun 2008 | Reactualizat 09 Iul 2008 | Expiră 11 Iul 2008

Senior Accountant

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana trebuie sa prezinte o experienta relevanta în domeniul contabilitãtii sau expertizei sau auditului financiar. Deasemenea, existenta unor bune capacitãti de comunicare si experienta lucrului în echipã este un must.

Descrierea jobului

Atributiile pozitiei de senior accountant constau, dar nu se limiteazã, în: supervizarea a 2-3 junior accountant, oferirea de consultantã financiar contabilã si / sau fiscalã clientilor, efectuarea de audituri, revizuiri, etc.

Beneficiile angajatului se referã la un salariu motivant cu posibilitatea de crestere în functie de realizãri, precum si beneficii accesorii.

Descrierea companiei

VTM este o companie înfiinţată în Mai 2004 al cărei portofoliu conţine clienţi din domenii de activitate diverse, precum: industria petrolului, servicii de consultanţă IT, telefonie mobilă, industria de construcţii, comerţul cu bijuterii, sectorul cinematografic şi sectorul imobiliar.

VTM îşi concentrează activitatea pe următoarele tipuri de servicii: servicii de procesare şi contabilitate, instruirea personalului, servicii de consultanţă fiscală şi financiară, servicii de administrare şi management, raportare conform IAS, ghidarea în alegerea programului financiar sau de contabilitate care corespunde cel mai bine specificului companiei.

Societatea VTM a fost înfiinţată de profesionişti din domeniul contabil şi cel financiar. Experienta personalului combină cu succes teoria economică, comportamentul etic şi practica contabilă.

Expirat
Senior Accountant  -  VULPOI & TOADER MANAGEMENT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close