Publicat 30 Mai 2008 | Reactualizat 12 Iul 2008 | Expiră 13 Iul 2008

Senior Accountant

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- specializare in domeniul financiar-contabil; diploma de expert contabil CECCAR constituie un avantaj
- minim 5 ani experienta intr-o pozitie similara
- buna cunoastere a sistemului fiscal romanesc
- persoana dinamica, rezistenta la stres si cu un puternic spirit de echipa, statornica, cu personalitate, adaptabila, agila, sa adere la cultura noastra organizationala
- abilitatea de a lucra cu termene limita
- abilitati de comunicare si coordonare
- experienta in sistemul SAP, CIEL
- limba franceza si engleza constituie avantaj
- dorinta de dezvoltare profesionala

Descrierea jobului

-responsabilitati specifice postului

Descrierea companiei

INTEGRATOR este leader in consultanta de business managament. Este o companie dinamica, in care ideile si valorile sint apreciate si initiativele incurajate.

Soluţiile noastre inovatoare permit clienţilor companiei să gestioneze ntregul lanţ de creare a valorii şi să-şi adapteze dinamic procesele economice şi sistemele la cerinţele schimbătoare ale pieţei şi competiţiei la nivel internaţional.

ntreaga noastră activitate – servicii de consultanţă, implementare, parteneriate, dezvoltare de instrumente informatice şi metodologii – are n centrul său preocuparea noastră constantă de a stimula crearea de valoare n interiorul organizaţiilor clienţilor, prin oferirea de soluţii inovatoare şi eficiente pentru managementul ntregii valori create de companie.

Expirat
Senior Accountant  -  INTEGRATOR S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close