Senior accountant

Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

#economist-contabil in Cluj-Napoca
Daca esti absolvent al unei facultati cu profil economic si te afli in cautarea unei noi experiente in acest domeniu, te asteptam sa aplici.

Cautam o persoana responsabila, organizata, care sa poata face fata provocarilor acestui domeniu dinamic. Sunt foarte importante abilitatile de comunicare, deoarece o componenta importanta a serviciului este cea de relationare directa cu clientii nostri.

Luam in calcul:
  • finalizarea unei facultati in domeniul economic;
  • activitatile extra menite sa releve spiritul de echipa al candidatului;
  • notele bune obtinute pe parcursul anilor de studiu;
  • abilitatile de utilizare a calculatorului (office, internet);
  • cunoasterea unei limbi de circulatie internationala.

Descrierea jobului

Principalele responsabilitati tehnice ale acestui job sunt legate de gestionarea operationala a unui portofoliu de clienti in domeniul financiar contabil, enumerand in acest sens urmatoarele activitati.
  • verificare documente contabile;
  • inregistrare documente contabile;
  • alte operatiuni contabile pana la nivel de balanta și bilant inclusiv;
  • rapoarte financiare solicitate de clienți.

Venim in intampinare cu o oferta salariala corecta, posibilitatea de a lucra remote, o echipa tanara si primitoare si cu un istoric sanatos al societatii, menit a oferi siguranta si predictibilitate in programarea parcursului personal si profesional al viitorului nostru coleg.

Descrierea companiei

Performanta in contabilitate Intr-un domeniu in care toata lumea face de toate, Performia propune o experienta deosebita in ceea ce priveste serviciile de contabilitate, respectand urmatoarele 3 principii:
*focus: noi facem doar contabilitate pentru ca asta ne cer clientii si doar asa putem perfectiona modul nostru de lucru; *simplificare: cautam cele mai simple si mai curate metode de a ne face treaba; avem experienta procesarii a peste 150 de clienti, astfel ca putem dezvolta “bune practici” in favoarea clientilor nostri;
*responsabilitate: stim sa facem contabilitate, motiv pentru care oferim clientului o experienta completa, astfel incat contabilitatea sa nu mai reprezinte pentru el o povara.

Publicat 20 mai 2022 Reactualizat 17 iun. 2022 Expiră 19 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.