Senior Accountant

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Persoana trebuie să prezinte o experienţă relevantă în domeniul contabilităţii sau expertizei sau auditului financiar. Deasemenea, existenţa unor bune capacităţi de comunicare şi experienţa lucrului în echipă sunt absolut necesare.

Descrierea jobului

Atribuţiile poziţiei de Senior Accountant constau, dar nu se limitează, în:
- supervizarea a 2-3 junior accountant,
- oferirea de consultanţă financiar contabilă şi / sau fiscală clienţilor,
- efectuarea de audituri, revizuiri, etc.

Beneficiile angajatului se referă la un salariu motivant cu posibilitatea de creştere în funcţie de realizări, precum şi beneficii periodice.

Descrierea companiei

VTM este o companie înfiinţată în Mai 2004 al cărei portofoliu conţine clienţi din domenii de activitate diverse, precum: industria petrolului, servicii de consultanţă IT, telefonie mobilă, industria de construcţii, comerţul cu bijuterii, sectorul cinematografic şi sectorul imobiliar.

VTM îşi concentrează activitatea pe următoarele tipuri de servicii: servicii de procesare şi contabilitate, instruirea personalului, servicii de consultanţă fiscală şi financiară, servicii de administrare şi management, raportare conform IAS, ghidarea în alegerea programului financiar sau de contabilitate care corespunde cel mai bine specificului companiei.

Societatea VTM a fost înfiinţată de profesionişti din domeniul contabil şi cel financiar. Experienta personalului combină cu succes teoria economică, comportamentul etic şi practica contabilă.
Publicat 28 ian. 2022 Expiră 27 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.