Segment Leader - Departament Productie

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ne dorim sa se alature echipei noastre coleg/a cu urmatoarele competente:
Studii tehnice superioare
Limbi straine : Engleza – avansat

Experienta: In domeniul tehnic sau productie, ori intr-o pozitie de coordonare si organizare a unei echipe
Constituie avantaj: cunoasterea programului SAP si experienta in domeniul asigurarii calitatii in industria auto

Ne-am bucura sa aflam ca detii urmatoarele competente:
Abilitati de planificare si organizare
Flexibiltate si adaptare la situatii diverse
Abilitati de motivare a echipei in scopul atingerii obiectivelor
Munca in echipa
Orientare spre rezultate

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Coordoneaza membrii Echipei de Segment (Inginerul QA, Inginerul de Proces, Disponentul de materiale, Sefii de Schimb) pentru imbunatatirea continua a tuturor proiectelor (in toate aspectele) si pentru atingerea obiectivelor majore ale Segmentului (conform procesului de agreere de obiective cu Seful de Segment) precum si obiectivele de departament/organizatie
Intelege Cerintele Specifice Clientului si Specifice Industriei si lucreaza impreuna cu membrii echipei de Segment pentru atingerea 100% a Satisfactiei Clientului
Aloca personal in cadrul Segmentului in conformitate cu incarcarea existenta cererea de personal nou alocat, si realocarea personalului disponibil in alte linii/segmente pentru eliminarea/minimizarea pierderilor.
Coordoneaza necesitatea de instruire in cadrul departamentului. Evalueaza si motiveaza membrii echipei departamentale pentru continua dezvoltare a personalului si a departamentului.
Coordoneaza membrii echipei de Segment si lucreaza impreuna cu Sefii Departamantelor pentru realizarea unor transferuri/implementari de noi produse optime
Emite, actualizeaza si dupa caz aproba proceduri si instructiuni de lucru pentru procesele pentru care este responsabil conform fisei de post

Noi iti oferim:
Transport gratuit, tichete de masă, bonus anual de performanță, bonuri cadou de sarbatori, card de sanatate, bonus de fidelitate, al 13-lea salariu, abonament la sala de sport, posibilități de dezvoltare profesionala

Descrierea companiei

HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM este o companie tanara si dinamica, parte a HIRSCHMANN AUTOMOTIVE GmbH. Activitatea de productie a inceput in Decembrie 2007, primele produse fiind cablaje pentru sistemele de asistenta la parcare.
Cu timpul activitatea de productie s-a extins si s-a diversificat, in prezent producand peste 500 tipuri de produse pentru industria auto si nu numai.
Principalele produse realizate in HIRSCHMANN AUTOMOTIVE TM: cablaje pentru: senzori ABS, oglinda automata, cutia automata de viteza, senzori de presiune, deschidere automata, acceleratia electronica pentru automobile, motociclete si snowmobile, sistemele audio si video, instalatia de putere din automobile, cablaje si adaptoare pentru instalatia de putere din automobile hibrid, solutii de conectica in industria fotovoltaica.
Clientii nostri sunt principalii producatori de automobile si de subansamble din industria auto.
Angajatii nostri, calificati si dedicati se confrunta cu multe provocari noi, cu scopul de a atinge obiectivul nostru comun, acela de a obtine o pozitie de lider pe piata internationala.
Personalul nostru este orientat spre dezvolatrea profesionala si personala iar noi sprijinim aceste eforturi prin dezvoltarea unei platforme pentru invatare si imbunatatire continua.
Cresterea este posibila doar daca lucram impreuna!
Publicat 1 nov. 2021 Reactualizat 29 nov. 2021 Expiră 1 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.