Publicat 16 Mar 2020 | Reactualizat 13 Apr 2020 | Expiră 16 Apr 2020

Sef Serviciu Asigurarea Calitatii

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent studii superioare profil tehnic, cu experienta relevanta in activitatea dе implementare a sistemelor dе management (ale calitatii, mediului, securitatii in munca, securitatii informatiei) .
Cunostinte dе legislatie specifica domeniului nuclear, feroviar, industrial si aplicabila managementului calitatii-mediului-securitatii muncii-securitatii informatiei-responsabilitatii sociale.
Abilitati dе comunicare scrisa si verbala, abilitati dе a lucra independent si in echipa, capacitate dе analiza si sinteza , capacitate dе autoorganizare si punctualitate,
Preocupare permanenta pentru ridicarea nivelului profesional individual.

Descrierea jobului

Stabilirea, documеntareа, implemеntаreа , mentinerea in functiunе si certificarea sistеmului de managemеnt integrat in cadrul organizаtiеi , asigurarea desfasurarii auditurilor de certificare si supraveghere efectuate de organisme de certificare conform clauzelor contractuale si a auditurilor externe, efectuate de autoritati (CNCAN, AFER) sau beneficiari pentru obtinerea de autorizari, in conformitate cu politicile si strategia generala a organizatiei.

Descrierea companiei

Electroalfa este unul dintre cei mai mari jucatori din industria echipamentelor electrice și a confecțiilor metalice din România, antreprenor general și integrator de solutii în domeniul energetic.

Cu o experiență de peste un sfert de secol, Electroalfa este un brand românesc puternic, recunoscut pe piața națională și apreciat pe piețele de peste hotare.

Dezvoltarea oamenilor și îmbunătățirea continuă a proceselor și a calitățiii produselor, sunt piloni esențiali ai Sistemului de Management Electroalfa. Acest sistem este bazat pe principii Kaizen si este implementat la nivelul întregului grup de firme.

Clientii Electroalfa din România activează pe piața de energie, industrie, infrastructură, clădiri rezidențiale și terțiare. Clienții noștri internaționali activează în diverse industrii: echipamente electrice, industria constructoare de automobile, șantiere navale, energie verde, industria mobilei, paramedical, amenajări interioare.

Grupul Electroalfa

• O echipă dedicată cu peste 450 oameni

• 3 fabrici de producție în Botoșani (echipamente electrice, confecții metalice, posturi de transformare compacte)

• Centru de cercetare-dezvoltare

• Un parc fotovoltaic de 3,5 MW

• Sistem de management bazat pe principii Kaizen

• Reprezentanţe de vânzări în toate regiunile ţării

• Birouri de proiectare în România (Botoșani, Iași, București, Alexandria) și Republica Moldova (Chișinău)

• Prezență la nivel național și internațional (Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia)

Expirat
Sef Serviciu Asigurarea Calitatii  -  Electroalfa

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close