Publicat 14 Oct 2019 | Expiră 14 Nov 2019

SEF SANTIER - inginer electric

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- experienta pe un post similar minim 6 ani
- studii superioare - instalatii electrice
- coordonare proiecte electrice complexe - majoritatea in domeniul retail
- seriozitate maxima
- capacitatea de a urmari si coordona proiecte mari , complexe

Descrierea jobului

Pentru Clientul nostru , firma ce activeaza in domeniul constructiilor de peste 15 ani, recrutam Sef santier - instalatii electrice

Principalele sarcini:
- gestionarea proiectului din punct de vedere al instalatiilor electrice
- coordonarea echipei de proiect, a lucrarilor de instalaltii
- planificarea resursei umane necesare realizarii proiectului
- intocmirea sau supervizarea intocmirii graficelor de lucrari , situatiilor de lucrari, ofertarilor
- asigurarea relationarii cu subcontractorii, clientii, autoritatile , managementul firmei

***
Aplicand pentru acest post, acceptati politica GDPR a Tudorancea & Partners.
Prin transmiterea datelor dvs. personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de compania Tudorancea & Partners si puse la dispozitia angajatorului in scopul recrutarii si selectiei dvs.
Tudorancea & Partners a implementat masuri adecvate care sa asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dumneavoastra personale, care vor fi stocate timp de 2 ani in cazul neangajarii dumneavoastra in compania client.
Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu.

Descrierea companiei

Tudorancea & Partners, componenta a Human Resources Nefertiti Group, iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta.

Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Tudorancea & Partners nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.

Detalii:

- www.nefertiti-hcc.ro - www.tudorancea.ro

E-mail:

- [email protected] - pentru candidaturi - [email protected] - pentru informatii/consultanta

TEL: 0735 547 007

Expirat
SEF SANTIER - inginer electric  -  TUDORANCEA & PARTNERS

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close