Publicat 08 Apr 2019 | Reactualizat 06 Mai 2019 | Expiră 09 Mai 2019

SEF SANTIER/FORMATIE INVESTITII IND. PETROCHIMICA FRANTA

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

1. Se cer competenţe de nivel tehnic şi profesional.
2. Experienţă relevantă de 2 ani în domeniul reviziiilor/investitiilor in petrochimie.
3. Capacitate de a duce la îndeplinire toate aspectele legate de managementul proiectului, capabil să dezvolte un sistem, să formeze şi să motiveze echipa.
4. Experienţă tehnică şi profesională: înţelege strategia companiei, politica şi procedurile care trebuie urmate şi aplicate pentru atingerea scopului final; capacitate de a îndeplini sarcinile parţiale şi totale;
5. Performanţe manageriale şi organizaţionale: stabilirea etapelor/ obiectivelor intermediare, planificarea etapelor, controlul costurilor, setarea clară a priorităţilor, motivarea managerilor subordonaţi pentru a îndeplini sarcinile care le-au fost încredinţate; capacitate de a delega.
6. Leadership: îşi asumă responsabilitatea pentru performanţa managerilor subordonaţi: îi conduce şi motivează echipa pentru atingerea obiectivelor propuse.
7. Îmbunătăţeşte comunicarea în cadrul echipei.
8. Gândire analitică şi mentalitatea capabilă să rezolve problemele într-un mod optim, pornind pe căi logice şi rezonabile.
9. Creativitate şi inovare: capacitatea de a analiza în permanenţă etapele şi de a găsi mereu soluţii mai bune pentru rezolvarea problemelor.
10. Gândire creativă: identifică similarităţi şi conexiuni între situaţiile care apar pe parcursul dezvoltării activităţii.
11. Caută în permanenţă noi soluţii mai eficiente.
12. Capacităţi de comunicare şi interrelaţionare personală.
13. Orientare către client: concentrează efortul, resursele umane şi materiale pe realizarea obiectivelor propuse în interesul clientului; pe parcursul activităţii sale este călăuzit de necesităţile şi dorinţele clientului, de dorinţa de a crea valoare adăugată.
14. Capabil să îşi instruiască şi să-şi asiste personalul din subordine pentru ducerea la bun sfârşit a obiectivului propus.
15. Abilităţi de negociere şi comunicare sporite în limba franceza (nivel mediu).

Competenţe personale:
1. Orientare către obţinerea rezultatelor în termeni de calitate şi înlăuntrul termenelor stabilite.
2. Iniţiativă şi atitudine pro-activă, gândire preventivă şi vizionară.
3. Perseverenţă şi hotărâre.
4. Aliniere la valorile şi cultura organizaţiei.
5. Capacitatea de a menţine controlul în situaţii dificile.
6. Integritate: constituie un model de comportament pe plan profesional şi personal, cu preţuirea valorilor morale şi etice individuale şi de grup.
7. Capacitatea de a păstra confidenţialitatea datelor şi a planurilor.
8. Îşi apreciază cu justeţe atât punctele tari, cât şi pe cele slabe.

Descrierea jobului

Respectă şi impune subordonaţilor respectarea Regulamentului Intern al firmei;coordoneaza activitatea subordonatilor proprii ;conduce direct lucrarile de pe santiere ;urmareste si coordoneaza activitatea din santier a muncitorilor;planifica si organizeaza executia lucrarilor, verifica realizarea lucrarilor respectarea ordinii de executie stabilita,stadiul lucrarilor si incadrarea in termenele de executie;propune necesarul de materiale atat din punct de vedere cantitativ cat si referitor la specificarea cerintelor de calitate;urmareste respectarea proiectelor, calitatea lucrarilor si
graficul de executie; supravegheaza din punct de vedere tehnic lucrarile in curs si realizeaza situatii de lucrari;
cunoaste si aplica tehnologia specifica; mentine legatura cu beneficiarii si le acorda asistenta la cerere;se asigura ca termenele de finalizare a lucrarilor sunt respectate;sugereaza strategii pentru a optimiza activitatea, propune noi solutii;se implica in rezolvarea problemelor ce pot aparea si propune strategii pentru eficientizarea activitatii personalului;controleaza si imbunatateste constant calitatea serviciilor;sprijina, motiveaza si coordoneaza personalul dinsubordine;dispune cu autoritate executarea lucrarilor in timpul normat;luarea de masuri in domeniul protectiei muncii sub aspectul instruirii personalului de pe santiere si a examinarii asupra cunostintelor acestuia;verificarea masurii in care sunt respectate normele de protectia muncii si dispozitiile stabilite in urma controalelor efectuate;urmarirea respectarii dispozitiilor legale privind accidentele tehnice si accidentele de munca;respectarea disciplinei muncii, a conduitei si eticii profesionale;respectarea obligatiei de fidelitate fata de angajator in executarea atributiilor de serviciu;
Aplica prevederile planurilor de sanatate si securitate pentru santiere temporare si mobile Supravegheaza respectarea normelor de securitate de catre personalul subordonat Cunoaste si aplica normele de securitate a muncii si prevenire si stingere a incendiilor Semnaleaza conducerii orice situatie care poate genera incidente sau accidente de munca sau incendii

Descrierea companiei

S.E.T.I. face parte din grupul de firma REALTEC-GROUPE SAS, Franta, care are ca obiect de activitate furnizarea de servicii, materiale si utilaje in domeniul petrochimie/rafinarii.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

SEF SANTIER/FORMATIE INVESTITII IND. PETROCHIMICA FRANTA  -  SECTION EUROPEENNE DE TRAVAUX INDUSTRIELS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close