Publicat 14 Aug 2012 | Reactualizat 11 Sep 2012 | Expiră 15 Sep 2012

Sef Proiect / Sef santier (inginer constructor)

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Inginer/Subinginer/ Maistru, ideal atestat Responsabil tehnic cu executia (RTE) sau/si Diriginte de santier.

Experienta in conducerea din toate punctele de vedere a unui santier in zona constructii industriale (hale metalice, inchideri panouri sandwich, sisteme logistice): tehnic, gestiune/necesare materiale, control calitate, coordonare echipe de lucru, planificare, etc.

Gandire moderna, deschis la folosirea instrumentelor automatizate (softuri, planuri 3D, standardizari), cu initiativa proprie si gandire analitica/distributiva.

Cunoscator a unor softuri de project management (Primavera, Microsoft Project, etc), intuitie in citire de planuri, etc.

Cunoscator avansat calculator (Autocad, Office, etc).

Descrierea jobului

Angajatul dorit trebuie sa conduca un santier sau un punct de lucru (mai multe santiere distribuite pe un areal restrans) in ceea ce priveste:
1. Tehnic: documentatii santier (carte constructii, PV receptie, condica betoane, etc), coordonare echipe in ce priveste dispozitii tehnice, transpunere planuri in executie, etc;

2. Administrativ: gestiune santier (intrari/consum/iesiri), colaborare cu dep Logistic si Proiectare in emitere necesare de aprovizionat zilnice, panotaje, etc, respectare proceduri administrative, resurse umane, ISO, mediu, etc de catre angajatii subordonati in santier.

3. Raportare / Planificare: urmarire planificari facute de Sr Project Manager si conlucrare cu acesta in actualizarea stadiului fizic al lucrarilor, consumurilor de resurse, anticipare in procurare de resurse, incrementare in softuri specializate (gen ERP) a informatiilor legate de proiectele pe care le conduce.

Va avea in subordine adjuncti sefi de santier, care vor coordona continuu efectiv oamenii in santier, echipe (6+1) cu specilizari functie de stadiul santierului (infrastructura, suprastructura, arhitectura), acesta asigurand continuitatea si coerenta santierului de la start pana la finish.

Se va afla in subordinea Sr Project Manager si va colabora cu dep Proiectare, Audit, Logistic.

Angajatul va avea un salariu fix motivant, componenta de acord consistenta functie de performantele santierului, autoturism, calculator, telefon tarife speciale, va activa intr-un mediu propice performantei cu angajati cu medie de varsta 30-40 ani.

Descrierea companiei

Quantum Group include companii complementare (Quantum Construct, Quantum Concept, Quantum Factory) care ofera solutii complete in ceea ce priveste sisteme de hale industriale: Proiectare lor, uzinare structuri metalice si elemenete arhitecturale, antrepriza generala pe toate specializarile.

Cea mai dinamica societate de profil in 2010-2011-2012 din zona Galati-Braila, cu portofoliu foarte bogat si complex, cu o baza materiala moderna, 120 angajati calificati.

Expirat
Sef Proiect / Sef santier (inginer constructor)  -  QUANTUM GROUP

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close