Sef depozit produse farmaceutice

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal


Te gandesti sa incepi o cariera de succes in retail sau pur si simplu sa faci o schimbare? Consideri ca e firesc sa pui clientul pe primul loc si vrei sa lucrezi intr-o echipa care se axeaza pe comunicare, unitate si rezultate?

Vrem sa stii ca suntem in cautarea unui coleg - Sef depozit- si ne dorim ca ea sa fie o persoana care sa stie sa coordoneze echipe, sa stie sa asculte, dar si sa se faca ascultata si inteleasa, axata pe dezvoltare profesionala si rezultate spectaculoase alaturi de echipa sa.

Cine suntem?
Noi suntem FILDAS TRADING, un angajator de top din distributia farmaceutica cu o retea nationala de 14 depozite moderne certificate la cele mai inalte standarde internationale de calitate, echipat cu cele mai noi sisteme tehnice si echipamente de profil, cu un spatiu primitor, colorat si luminos avand misiunea de a promova sanatatea prin servicii si produse de calitate.

Pentru a indeplini sarcinile de mai jos, vei avea nevoie de:
- Cunostinte despre proceduri de depozitare, distributie;
- Cunostinte de configurare structura de depozitare, fluxuri de marfa;
- Abilitati de colaborare interdepartamentala si de coordonare eforturi in vederea imbunatatirii de procese;
-Capacitate de a lucra atat in echipa cat si singur;
- Mod de lucru organizat, capacitati de gestionare activitati multiple in acelasi timp, capacitati analitice si orientare spre rezolvarea problemelor;
- Comunicativitate si spirit de echipa.

Descrierea jobului

Ce vei face?
- Vei urmari activitatea de receptie, depozitare, pastrare, verificare, coletare si expeditie a produselor din depozit;
- Vei stabilesti masuri de eficientizare a activitatii din depozit;
-Vei verifica organizarea activitatii personalului din depozit;
- Vei verifica modul de desfasurare a activitatilor de receptie conform procedurilor;
- Vei verifica modul de pregatire a comenzilor, executare, verificare si coletare astfel incat sa se respecte orele de livrare;
-Vei organizeaza si verifica modul de executare a coletarii, completarea borderourilor a produselor si documentelor;
- Vei urmari respectarea conditiilor de depozitare, pregatire si transport a produselor;
-Vei urmari si impune manipularea corecta a produselor;
-Vei asigura solutionarea tuturor reclamatiilor
- Te vei implica direct in rezolvarea eventualelor probleme din cadrul depozitului
-Vei asigura dezvoltarea continua a personalului din subordine prin evaluare obiectiva a rezultatelor obtinute, instruiri, traininguri, comunicare eficienta;
-Vei colabora in mod direct cu ceilalti membri ai echipei din departamentele adiacente
- Vei reprezenta societatea in fata tuturor persoanelor, organelor, organismelor, autoritatilor in probleme ce tin de administrarea depozitului;
-Vei realiza diferite rapoarte la cerere.

Ne dorim sa avem alaturi de noi oameni de la care sa invatam, oameni care sa invete unii de la altii, oameni care sa-si puna in valoare ceea ce ii face unici.
Daca si tu iti doresti acelasi lucru ,ne poti timite un cv accesand platforma Ejobs sau folosind adresa: resurse.umane@fildas.com

Descrierea companiei

In anul 1991, odata cu aparitia primelor farmacii particulare, a aparut si necesitatea distributiei produselor specifica catre acestea. Astfel, apare compania FILDAS, care in timp a devenit una dintre cele mai importante companii de import si distributie a produselor farmaceutice si dermatocosmetice de pe piata romaneasca, avand ca scop principal imbunatatirea sistemului de distributie a medicamentelor catre farmacii, spitale si alte tipuri de clienti, prin cele 14 depozite – cel mai mare numar de depozite detinute de un distribuitor de profil din Romania.

Fildas Trading este una dintre cele mai importante companii de import si distributie medicamente de pe piata romaneasca si a cincea cea mai mare companie antreprenoriala autohtona, avand ca scop promovarea sanatatii in Romania, prin contributia permanenta la imbunatatirea sistemului de sanatate, prin calitatea superioara a serviciilor oferite, prin inovatie si diferentiere pe o piata puternic concurentiala.

Pentru Fildas Trading, capitalul uman este cel mai important element in sustinerea si dezvoltarea companiei, de aceea considera angajatul bunul cel mai de pret in realizarea dezideratelor sale.

Pentru mai multe detalii referitoare la valorile, specificul si evolutia companiei, va rugam sa vizitati www.fildas.ro.

Va informam ca, prin aplicarea la acest anunt, datele dumneavoastra cu caracter personal cuprinse in CV vor fi prelucrate de catre societatea noastra in scopul recrutarii. Ne dorim o prelucrare transparenta si corecta a datelor, motiv pentru care, inainte de a aplica la acest anunt, va rugam sa cititi detalii accesand link-ul: https://www.fildas.ro/info_recrutare.

Prin accesarea butonului “Aplica”, confirmati ca ati luat cunostinta de acestea.

Publicat 10 nov. 2021 Reactualizat 10 dec. 2021 Expiră 10 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.