Publicat 29 Nov 2018 | Expiră 30 Dec 2018

SEF DEPARTAMENT VALIDARE PRODUS - IRUM

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare tehnice;
Cunostinte tehnice excelente;
Cunoasterea programelor AutoCad, Inventor, Microsoft Office;
Cunostinte legate de principiul analizei cu elemente finite;
Cunostinte minime privind Sistemele de asigurarea calitatii 6Sigma, SPC (Statistic Process Control), MSA (Measurement System Analysis), Analiza modurilor de defectare, a efectelor și criticității acestora (AMDEC)(DFMA) ;
Cunostinte privind Standardele de Calitate si Mediu ISO 9001 si ISO 14001;
Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu/avansat;
Capacitate de analiza si sinteza;
Abilitati de comunicare si lucru in echipa;
Creativitate, ingeniozitate, flexibilitate in gandire;
Eficienta in organizarea activitatii;
Scrisoarea de intentie va contine un plan de strategie de actiune (viziune).

Descrierea jobului

In colaborare cu departamentele interesate asigura realizarea planului de testare virtuala si fizica;
Colaboreaza cu departamentul Omologari pentru replicarea interna a probelor obligatorii pentru obtinerea omologarii produselor acolo unde este cazul;
Se preocupa de imbunatatirea capacitatii firmei de a valida fizic produsele, pentru consolidarea metodei “pas cu pas” al procesului global de dezvoltare. Colaboreaza cu top management pentru punerea la dispozitie a mijloacelor pentru cresterea capacitatii firmei de validare a produselor.
Se angajeaza in activitati de training pentru cresterea capacitatilor de intelegere si de dezvoltare a aptitudinilor in domeniul imbunatatirii calitatii produselor prin cresterea fiabilitatii produselor.

Beneficii:
Mediu de lucru placut si competitiv, alaturi de colegi tineri si dinamici;
Suport continuu pentru cresterea profesionala;
Contract de munca pe perioada nedeterminata;
Pachet salarial atracativ, incluzand tichete de masa si transport gratuit.

Descrierea companiei

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar, dedicându-se de atunci în principal industriei forestiere.

Astăzi, după 65 de ani, avem peste 470 de angajaţi, iar fabrica de 175.000 m2 din Reghin, judeţul Mureş o numim în continuare „acasă”. Bazându-ne pe rădăcinile noastre și pe vasta experiență, afacerea s-a extins rapid, IRUM devenind un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje forestiere și piese de schimb pe piața romanească și nu numai.

Operaţiunile grupului s-au concentrat întotdeauna pe producția, dezvoltarea şi serviciile dedicate utilajelor de exploatare forestieră. În 2010 am adăugat și domeniul utilajelor agricole. Rețeta noastră de succes este simplă: combinăm experiența și priceperea Centrului nostru de cercetare și dezvoltare cu intergrarea tehnologiilor de renume mondial. Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, care este extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.

Designul, dezvoltarea, respectiv feedback-ul vital de la clienții noștri sunt forţa motrică din spatele maşinilor noastre: fiecare model nou vine după ani de proiectare virtuală, testare și prototipare înainte ca alți pași să fie făcuți în procesul de dezvoltare, iar aproximativ 70% din componentele tractorului forestier sunt producție proprie. Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb, dar fabrica dispune și de centru prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service.

Expirat
SEF DEPARTAMENT VALIDARE PRODUS - IRUM  -  SC IRUM SA