Sef de schimb productie

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Esti o persoana curioasa, de regula? La fel suntem si noi cei de la MKS. Curiozitatea noastra colectiva ne determina sa fim liderii inovatiei in mai multe industrii. Produsele noastre stimuleaza progresele tehnologice intr-o gama larga de aplicatii precum 5G, realitatea virtuala, vehicule autonome, apa potabila curata si exploarea spatiului. Suntem cu totii o echipa ce apreciaza prospetimea in gandire si crede in respectul reciproc, candoarea constructiva, diversitate si incluziune. In calitate de partener valoros pentru clientii nostri, depasim continuu limitele. Credem in crearea tehnologiei care ne transforma lumea si cautam persoane ce au acelasi tip de gandire ca si noi, pentru a se alatura echipei MKS. Daca acest lucru va atrage, vrem sa va cunoastem.

Suntem in cautarea unui Sef de schimb productie, care sa se ocupe de:
Organizarea locurilor de munca in baza programarii sau a indicatiilor primite. Impartirea personalului de lucru pe utilaje in conformitate cu raportul de cunostinte si autonomia pe care o au oamenii din subordine. Responsabil pentru pontarea personalului, urmarirea prezentei la lucru, concedii sau bilete de voie, respectarea programului, a regulilor si disciplina din sectia de productie.
Realizarea produselor programate atat calitativ cat si cantitativ in termenele sau limitele cerute. Repartizarea lucrarilor necesare pe utilaje/persoane si explicarea detaliilor, termenelor sau prioritatilor pe care fiecare angajat din subordine trebuie sa le aiba in vedere pentru a Evita intarzierile sau lipsa de eficienta in munca. Urmareste respectarea tehnologiilor de fabricatie, a standardelor de calitate impuse precum si a normelor de sanatate si siguranta in munca.
Verifica si e raspunzator pentru corectitudinea datelor din fisele de lucru ale salariatilor din subordine, urmareste fluidizarea productiei; repartizeaza corect sau semnaleaza necesarul de materii prime, material sau unelte pentru utilaje sau personal, defectiuni ale utilajelor sau stationari neprogramate.
Urmareste si se asigura de transportul si depozitarea corecta a materialelor in cadrul sectiei precum si degajarea zonelor de lucru pentru mobilitate sporita de miscare. Responsabil de curatenia din sectie.
Completarea de rapoarte sau statistici specific cu privire la productivitatea sectiei, nereguli, constatari, decide sau propune masuri de imbunatatire sau corectare in cazul in care sesizeaza lucruri iesite din comun.
Evalueaza personalul din subordine, poate propune evolutii sau retrogradari pe post, eventuale bonusuri sau mariri de salariu, sanctiuni si avertismente. Este responsabil de climatul general la locul de munca in cadrul echipei pe care o conduce si isi aduce aportul in lantul informational intre personalul direct productiv si conducere sau departamentul de resurse umane.

Descrierea jobului

Cerintele esentiale pentru a indeplini functiile postului:
• Studii superioare – Institut Politehnic sau Absolvent Facultate de Fizica.
• Noţiuni de organizare a producţiei şi a muncii
• Experienţă în domeniul industrial in companie multinationala – minim 3 ani
• Cunoştinţe temeinice de limba engleză (în special termeni tehnici)
• Cunoştinţe operare PC
• Disponibilitate pentru activitate in 3 schimburi.

Descrierea companiei

MKS Instruments, Inc. (NYSE: MKSI) is a global provider of instruments, subsystems and process control solutions that measure, monitor, deliver, analyze, power and control critical parameters of advanced manufacturing processes to improve process performance and productivity for our customers. Our products are derived from our core competencies in pressure measurement and control, flow measurement and control, gas and vapor delivery, gas composition analysis, residual gas analysis, leak detection, control technology, ozone generation and delivery, power, reactive gas generation, vacuum technology, lasers, photonics, sub-micron positioning, vibration control, optics, and laser-based manufacturing solutions. We also provide services relating to the maintenance and repair of our products, installation services and training. Our primary served markets include the semiconductor, industrial technologies, life and health sciences, research and defense.

At a Glance:

Headquarters Andover, MA USA Founded 1961 IPO March 1999 (NASDAQ: MKSI) 2017 Revenue $1.9 Billion Employees ~4,900 Patents 1,500-plus, worldwide R&D Spending $133 Million R&D Headcount 700-plus Global Leadership

Precise control of pressure, flow, composition, position, motion & stability Generation and delivery of reactive gases, laser power and electrical power Integrated solutions for process modules and systems; inspection and lithography modules and systems

Acquisitions 19 since 1986 Global Presence Austria , China, Denmark, France, Germany, Israel, Italy, Japan, Korea, Mexico, Romania, Singapore, Sweden, Taiwan, UK, USA

Publicat 22 oct. 2021 Reactualizat 21 nov. 2021 Expiră 21 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos