Publicat 16 Ian 2016 | Expiră 17 Feb 2016

SEF DE SANTIER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana proactiva, capabila ca coordoneze lucrarile de executie dintr-un santier.
Respecta cu strictete termenelor de executie si realizarea lucrarilor conform graficului de lucrari
Respecta programul de lucru de santier
Este o persoana orientata in gasirea solutiilor pentru orice tip de situatie poate aparea intr-un santier
Respecta etica de lucru impusa de companie
Este un bun lider
Este o persoana comunicativa, serioasa, responsabila, ordonata si organizata.
Studii superioare obligatorii.
Cunostiinte de limba engleza nivel avansat reprezinta un avantaj
Disponibilitate pentru calatorii in tara
Cunostiintele de proiectare reprezinta un avantaj

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI:
• Asigura conducerea directa a activitatilor de executie a lucrarilor in conformitate cu prevederile documentatiilor tehnice, ale normativelor in vigoare si ale procedurilor tehnice de executie , la nivelul de calitate si la temenele stabilite in contract
• Controleaza si actioneaza pentru ca materiale livrate la locul de punere in opera sa fie insotite de copiile documentelor de calitate primite de la fumizori . Asigura manipularea corespunzatoare si depozitarea produselor primite, conform prescriptiilor tehnice, indicatiilor comisiei de receptie si prevederilor procedurilor tehnice aferente .
• Tine evidenta si asigura conservarea datelor de identificare a materialelor puse in opera, precum si transmiterea acestora in inregistrarile de calitate aferente lucrarilor executate de santier .
• Urmareste si asigura ca procesele de executie din cadrul santierului sa se desfasoare numai pe baza de proceduri si instructiuni.
• Controleaza inainte de inceperea executiei, indeplinirea tuturor cerintelor stabilite in documentatii si in proiect, urmarind organizarea zonei in conformitate cu prevederile acestora, in vederea asigurarii conditiilor prealabile necesare pentru desfasurarea corespunzatoare a proceselor de productie, protectia muncii, prevenirea si stingerea incendiilor (PSI), protejarea mediului ambiant, realizarea racordurilor la utilitati (energie, apa, canalizare, etc. ) .
• Asigura executarea lucrarilor de constructii contractate cu clientii, in conformitate cu PTE si cu graficele de lucrari .
• Urmareste si asigura consemnarea in inregistrari ale calitatii ce reprezanta indicatori de stadiu (PV predare-primire fronturi de lucru, PV de receptie calitativa, PV receptie lucrari care devin ascunse, PV de control, PV de probe, buletine de incercari, etc.) toate datele privind verificarile, incercarile si inspectiile efectuate la executia lucrarilor/ produselor pe faze intermediare determinante si in final in vederea acceptarii acestora. Asigura gestionarea inregistrarilor calitatii conform, prevederilor din procedurile aplicabile .
• Asigura redistribuirea resurselor tehnico-materiale, forta de munca la lucrarile/ produsele in curs de realizare, in functie de termenele contractuale, de evolutia fronturilor de lucru si alti factori deteminanti in derularea proceselor de executie .
• Raspunde de raportarea realizarilor pentru decontarea lunara a productiei executate de santier, corespunzator stadiilor fizice inregistrate
• Asigura organizarea rationala a proceselor de productie si a locurilor de munca din cadrul santierului, precum si aprovizionarea acestora cu materialele necesare si incadrarea cu fortele de munca aferente .
• Urmareste ca utilajele, masinile si instalatiile folosite in cadrul santierului sa fie prevazute cu dispozitive de siguranta si protectie, aparatori si dupa caz, cu legaturi la pamant (pentru cele cu motoare electrice), iar actionarea acestor mijioace sa fie asigurata numai de muncitori calificati, instruiti si daca este necesar, autorizati corespunzator sarcinilor lor.
• Asigura imediat oprirea executiei lucrarilor in locurile de munca unde au aparut pericole iminente si ia masuri pentru eliminarea cauzelor care au condus la situatiile respective .
• Asigura remedierea urgenta a deficientelor constatate in domeniile securitatii muncii, PSI si protectiei mediului, consemnate in urma controalelor efectuate de organele interne sau de catre cele exteme abilitate .
• Comunicare directa cu reponsabilii SSM si de protectie a mediului si cu responsabilii tehnici cu calitatea lucrarilor
• Comunicare directa cu coordonatorul de proiect/manager de proiect
• Are in subordinea sa : seful de santier pe instalatii, sefii de echipe
• Se subordoneaza Directorului General

Descrierea companiei

Suntem o echipa tanara si creativa.
Proiectam, construim si dezvoltam proiecte imobilare de diverse marimi
Oferim consultanta in domeniul constructiilor.

Expirat
SEF DE SANTIER  -  FORMA CONCEPT