Publicat 14 Ian 2016 | Expiră 15 Feb 2016

Sef de Echipa – Coordonator Tehnic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Compania DAVIAN EXPERT SRL caută candidati pentru ocuparea postului de Sef de Echipa – Coordonator Tehnic in vederea activitatatilor de organizare si monitorizare a echipelor de muncitori,

Profilul candidatului:

Educaţie:
- Studii tehnice finalizate: constructii civile, industriale, utilaje tehnologice, demolari etc.

Experienţă:
- Minim 3 - 5 ani coordonator de echipe si responsabil cu activitatile tehnice/ constructii, interpretare planuri – constituie un avantaj;

Cunostinte si abilitati:
- Carnet de conducere: B
- Engleza – nivel mediu;
- Cunostinte tehnice solide in domeniul structurilor de beton.
- Spirit de initiativa, entuziasm ;
- Persoana organizata, tehnica ;
- Buna comunicare cu oamenii, abilitati de solutionare a conflictelor
- Capacitate de a lucra în echipă, disciplinat, onest, rezistenta la stress ;
- Orientat catre o cultura solida de protectie si securitate in munca, cu accent pe normele specifice ;
- Cunostinte de lucru pe calculator : excel, MS Office

***Daca va incadrati cerintelor postului, asteptam CV-ul d-voastra la adresa: [email protected]

Descrierea jobului

Responsabilitati specifice:
• Coordoneaza si supravegheaza atent echipele de muncitori la punctele de lucru stabilite, in vederea unei organizari eficiente a lucrarilor prestate.
• Supervizeaza santierele/ punctele de lucru unde compania executa lucrari.
• Organizeaza echipele de muncitori in vederea executiei lucrarilor.
• Participa la ofertarea si intocmirea devizelor pentru lucrarile ce urmeaza a fi executate.
• Contribuie la prestarea serviciilor si optimizarea functionarii echipelor atunci cand personalul este depasit numeric.
• Intocmeste Fise de Lucru cu situatia lucrarii derulate de echipe in santier/ puncte de lucru si este responsabil de primirea avizelor pe documentele intocmite din partea reprezentantilor beneficiarului.
• Coordoneaza traseul si buna organizarea a personalului, identifica solutii si reporteaza catre managerul general eventuale nereguli ale muncitorilor.
• Contribuie activ la activitatea de verificare a utilajelor inainte de pornire si la oprirea lor la sfarsitul programului de lucru – verifica starea lor, identifica eventuale defectiunii si instiinteaza imediat managerul general si personalul responsabil pe atelier/ service asupra oricarei defectiuni sau situatie de risc aparuta;
• Contribuie la intocmirea planului de intretinere si reparatii a utilajelor asigurandu-se de implementarea acestuia sub coordonarea directa a sa.
• Supravegheaza si mentine stocul necesar de consumabile specific domeniului de activitate.
• Colaboreaza cu celelalte departamente din cadrul firmei pentru indeplinirea obiectivelor.
• Se subordoneaza direct managerului general

***Se ofera pachet de compensatii motivant si posibilitatea de dezvoltare si de lucru intr-o firma – leader pe piata in domeniul de referinta.

Descrierea companiei

Davian Expert este prima societate cu capital privat romanesc care are experienta recunoscuta atat la nivel national cat si international in segmentul lucrarilor in constructii de taiere beton armat folosind tehnica diamantata.

Monopolizand de 15 ani piata internationala si de 8 ani pe cea din Romania, detinem cele mai avansate utilaje de taiere, sectionare, decupare si perforare in orice structura armata; executam lucrarea folosind cea mai noua tehnica diamantata de pe piata si dispunem de o logistica performanta pentru a oferi servicii la standarde inalte de executie.

Operatiunile de taiere si sectionare cu fir diamantat si disc diamantat sunt controlate si supravegheate de operatorii nostri specializati in taiere beton. Exigentele sporite in instruirea angajatilor nostri au determinat ca in prezent, firma noastra sa reuneasca profesionisti in taiere beton armat, specialisti autorizati si calificati in tehnica taierii cu fir sau disc diamantat, adepti ai calitatii lucrarii si ai promptitudinii in respectarea termenelor de finalizare a lucrarilor si am reusit sa intampinam cu succes situatiile neprevazute ivite de-a lungul lucrarilor executate.

In cadrul lucrarilor pe care le realizam asiguram autonomie electrica si alimentare apa prin echipamente proprii cu pompe hidrofor, generatoare trifazice si generatoare monofazice. Totodata oferim servicii de manipulare, sustinere si evacuare a elementelor din beton prin echipamente proprii cu palan, electropalan, lize transport si transpalete.

De asemenea, detinem propriul atelier pentru reviziile si reconditionarea permanenta a utilajelor din dotare, precum si pentru repastilarea si resegmentarea carotelor diamantate. Operatiunea de reconditionare si repastilare a carotelor este executata de specialisti instruiti si autorizati in efectuarea acestor proceduri.

Faptul ca va punem la dispozite o echipa de profesionisti este o asigurare ca lucrarea se va executa avandu-se in vedere siguranta persoanelor, structura cladirii precum si a tuturor celorlalte aspecte care ar putea fi afectate in mod direct sau indirect de aceasta executie.

Principalul nostru scop este acela de a le oferi clientilor nostri cele mai eficiente servicii si siguranta. De aceea, tehnologia avansata si echipamentele sigure, performante pe care le utilizam ne permit realizarea operatiunii de taiere a betonului in profunzime si pe distante intinse, cu o viteza foarte mare.

Colaboram cu TYROLIT si HILTI – unii dintre cei mai importanti furnizori mondiali pentru achizitionarea celor mai performante sisteme, utilaje si tehnologie de taiere si perforare in beton. Pe langa furnizorii principali Hilti si Tyrolit, colaboram si cu o serie de alti furnizori in vederea innoirii permanente a liniei tehnologice pe care o detinem cu scopul de a va oferi servicii profesionale de calitate ireprosabila: STIHL, BOSCH, MAKITA, HUSQVARNA

Dotarile profesionale si foarte avansate ne permit sa executam lucrari complexe, unele aparent greu de realizat, cum ar fi taieri si perforari de lungimi si diametre foarte mari, demolari ale elementelor din beton puternic armat sau zidarie in interiorul cladirilor fara a produce zgomot, vibratii, praf sau mizerie.

***Pentru mai multe informatii cu privire la domeniul de activitate al firmei, va invitam sa ne vizualizati site-ul la adresa: www.taieribeton.ro

Expirat
Sef de Echipa – Coordonator Tehnic  -  Davian Expert S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close