Publicat 09 Mar 2018 | Reactualizat 30 Mar 2018 | Expiră 05 Apr 2018

Sef Atelier Utilaje de Constructii(Tg Mures sau Sibiu)

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Permanent Placement recruteaza pentru unul din clientii sai, o companie multinationala de prestigiu in domeniul constructiilor, un Sef Atelier Utilaje de Constructii pentru locatiile Sibiu si Tg Mures.

Profilul candidatului:

Studii superioare de profil
Experiență de cel puțin 3-5 ani într-o poziţie similară
Constituie avantaj experiența într-o societate de construcții sau societate/reprezentanţă service utilaje de construcţii;
Experienţă în revizii/ reparaţii/ mentenanţă echipamente şi utilaje de constructii/agricole;
Cunoştinţe solide de mecanică, hidraulică, electrică, electronica etc.
Constituie avantaj experienţa în folosirea sistemelor de diagnoză computerizată;
Utilizarea în practică a cunoștințelor profesionale;
Abilități de comunicare, colaborare şi coordonare echipă
Cunoştinţe de operare calculator privind soft-uri de specialitate (piese de schimb, gestiune primară, cataloage electronice, precum şi de specialitate)
Cunoştinţe limbă străina constituie un avantaj (engleză / germană);

Descrierea jobului

Obiectivul general al postului este de a organiza activitatea de întreţinere şi reparaţii care se efectuează în atelierul propriu de reparaţii, precum şi a atelierelor mobile de intervenţii din regiune.

Conduce şi îndrumă tehnic/profesional angajatii atelierului din regiunea;
Intocmeste planul de reparatii si revizii tehnice la utilajele si masiniile regionale din dotare (zilnic-reparatii uzuale / anual-reparatii capitale);
Identifica corect deficientele si cauzele unui defect pentru fiecare lucrare de reparatii in parte, identifica elementele ce necesita o interventie directa sau inlocuire;
Asigura necesarul de piese de schimb si consumabile pentru efectuarea reparatiilor si a lucrarilor de intretinere;
Imparte mecanicii si echipamentele de interventie (Service Car) pe fiecare lucrare in parte;
Raspunde de calitatea reparatiilor, efectuarea reviziilor in timp si mentinerea echipamentelor in stare de functionare;
Tine evidenta interventiilor si documentarea acestora in vederea decontarii corecte a costurilor. Documentarea istoricului de reparatii pe fiecare utilaj in parte;
Indruma tehnic responsabilul cu magazia de piese schimb si consumabile;
Raspunde de mentinerea curateniei in atelier, magazie si ateliere mobile;
Responsabil cu colectarea selectiva a deseurilor;
Responsabil cu verificarea tehnica a echipamentelor de lucru din atelier (macara, stivuitor, scule, etc);
Verifica raportul lunar de costuri si venituri a atelierului din regiune;

Se ofera;

Pachet salarial atractiv
Alte beneficii de discuta la interviu.

Descrierea companiei

Credem in tine!

Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

Cine este Adecco?

Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

Noi si voi, suntem Adecco.

Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “adecco.com” sau “adecco.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul grupului Adecco. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in companiile din cadrul grupului Adecco sau in cadrul altor entitati, realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, participarea dvs. la diverse cursuri de formare profesionala, furnizarea de diverse servicii, datele putand fi comunicate clientilor si furnizorilor nostri, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale. Grupul Adecco a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. personale, care vor fi stocate timp de 10 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va pune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale. ADECCO RESURSE UMANE SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15866/2010. ADECCO ROMANIA SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15862/2010. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul Adecco, va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale la dataprotection.romania@adecco.com.

Expirat
Sef Atelier Utilaje de Constructii(Tg Mures sau Sibiu)  -  Adecco Resurse Umane