Sef Agentie

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ce cautam?
Energie, atitudine pozitiva si experienta (preferabil) de minim 2 ani in coordonarea unei agentii.

Simtul umorului. Obligatoriu. Ne ajuta sa ne facem munca mai cu spor, sa trecem peste orice si ne leaga mai mult ca echipa.

E necesar sa ai studii superioare, in domeniul economic sau juridic, finalizate cu diploma de licenta obtinuta.
E important sa fi interactionat cu clienti IMM/ Microbusiness si le intelegi nevoile gasind solutiile potrivite.
Daca prietenii spun despre tine ca sti sa te faci inteles atunci sigur ai abilitati excelente de comunicare si o atitudine proactiva.

Descrierea jobului

Pana reusim sa ne vedem, fa-ti o idee despre noul job:
Vei avea ocazia sa cresti o echipa la fel ca tine: ambitioasa, curajoasa, cu idei noi.
Impreuna veti gestiona activitatea curenta a agentiei (vanzari, operatiuni creditare, risc si management de oameni), veti contribui la implementarea strategiei bancii si la realizarea bugetului.

Pe langa sarcinile zilnice vei avea ocazia sa iti dovedesti abilitatile de lider, contribuind la pregatirea si evolutia continua a echipei tale. Vei fi motorul care iti va pune in miscare colegii, incurajandu-i sa isi atinga potentialul maxim, cu determinare si curaj in aplicarea ideilor bune.

Descrierea companiei

Altfel…
Faptul ca suntem cel mai mare grup financiar din Romania ne responsabilizeaza sa sustinem dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care facem parte, oriunde si oricand. Ne place sa incurajam vise indraznete indiferent daca sunt ale colegilor sau ale clientilor nostri, si suntem foarte bucurosi sa le vedem devenind realitate.

Cei peste 3 milioane de clienti si cei peste 8000 de colegi ne dau in fiecare zi increderea ca putem fi mai buni. Asa am reusit sa atragem alaturi de noi actionari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si sa fim singurul brand bancar romanesc prezent in Brand Finance 500 Ranking 2018 si cel mai valoros brand bancar din Romania, conform Brand Finance Romania 2017.

Ce zici, merita sa te alaturi echipei?

Publicat 27 iun. 2022 Reactualizat 27 iul. 2022 Expiră 27 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.