Publicat 05 Aug 2020 | Reactualizat 04 Sep 2020 | Expiră 05 Sep 2020

Sef Adjunct Magazin HUMANIC

1 post
Expirat
. . Ca parte a grupului LEDER & SCHUH rețeaua de magazine HUMANIC este una dintre cele mai importante companii de comerț cu încălțăminte ți accesorii din Europa și cuprinde peste 350 de locații care oferă cea mai actuală modă a pantofilor din lume și cel mai modern design locate în 9 țări și în care activează peste 3500 de angajați,

Veți inspira clienții cu și trenduri noi le veți transmite propria dvs. pasiune pentru pantofi, îi veți învălui cu aura dvs. amabilă, îi veți impresiona prin aspectul dvs. în pas cu moda și printr-o servire unică.
Organizarea activității magazinului, responsabilitatea gestionării resurselor umane și a vânzărilor, serviciul de casierie precum și sprijinul activ direct în consiliere și vânzare ca și membru al echipei magazinului se numără printre sarcinile dvs.
Abilitățile de conducere, capacitatea de adaptare, conștientizarea responsabilității, rezistența la efort și flexibilitatea precum și gândirea antreprenorială se numără printre calitățile dvs.
Ați absolvit deja primele experiențe ca și adjunct Storemanager.
Și mai ales, vă pasionează pantofii!
Expirat
Sef Adjunct Magazin HUMANIC  -  Leather & Shoe SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close