Publicat 11 Iul 2019 | Reactualizat 08 Aug 2019 | Expiră 11 Aug 2019

Secretara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Educatie: studii medii/ studii superioare
Experienta relevanta:Experienta relevanta in domeniu reprezinta un avantaj.
Cunostinte si abilitati:
Abilitati tehnice
Abilitati de organizare
Abilitati bune de lucru in echipa
Cunostinte operare PC (Windows)
Atitudini si valori:
Integritate si onestitate
Rigurozitate profesionala

Descrierea jobului

Inregistreaza toata corespondenta primita in registrul de intrari-iesiri (numar, data, denumirea firmei, telefon, continutul mesajului, alte informatii considerate necesare).
Retransmite/ redirectioneaza corespondenta primita, catre persoanele/ departamentele carora le este adresata respectiva documentatie;
Preia si directioneaza apelurile telefonice, iar daca persoana solicitata este ocupata sau lipseste, preia eventualele mesaje si le transmite ulterior, sau, directioneaza apelul catre persoanele care ar putea sa cunoasca problema;
Inainte de transferarea mesajului afla cine suna si eventual in ce problema; transmite aceste informatii persoanei interesate inainte de a transfera efectiv legatura.
Primeste persoanele din afara (clienti, parteneri de afaceri etc.), ii informeaza pe cei interesati despre sosirea acestora, dupa care conduce vizitatorii la persoanele respective, asigurand protocolul aferent.
In cazul in care persoana care primeste vizita este ocupata/ lipseste, secretara pune oaspetii in legatura cu altcineva care cunoaste problema.
Mentine evidenta primirii faxurilor, se ocupa de copierea si inregistrarea lor (continutul mesajului, numar, data), indosarierea lor in bibliorafturi (Primite, Trimise).

Descrierea companiei

Societatea Administrare Active Sector 3 a fost infiintata in scopul asigurarii unei mai bune gospodarii a bunurilor imobile apartinand domeniului public si privat al Municipiului Bucuresti, respectiv a Consiliului Local al Sectorului, Bucuresti.

Din anul, suntem producatori de prefabricate beton si asfalt, Societatea noastră dispunand de:

o centrală de betoane pentru producerea betonului marfă și a betonului rutier model Liebherr, tip BETOMAT II-345, o fabrică proprie de elemente prefabricate de beton, alcătuită dintr-o hală de producție în care se desfășoară procesele de realizare a armăturilor pe de o parte, și pe de altă parte sunt realizate procesele tehnologice de turnare a betoanelor în cofrajele cu armături, pentru diverse tipologii de elemente prefabricate. o instalație modernă pentru prepararea mixturilor asfaltice, model BENNINGHOVEN BA, care asigură o capacitate operațională de producție cuprinsă întretone/oră, o instalație modernă pentru prepararea emulsiei bituminoase cationice, model MASSENZA Embac 4000×2, care asigură o capacitate de producție de 10 tone/oră, situate la punctul de lucru din Popesti-Leordeni, Soseaua de Centura, nr. 111, Judetul lfov.

Motoul care ne ghideaza activitatea: " Oamenii cu care lucram, sunt cea mai pretioasa resursa!"

De aceea, ne formam o echipa din specialisti orientati catre rezultate, dornici sa contribuie alaturi de noi, la indeplinirea obiectivelor strategice ale societatii.

Daca doriti sa faceti parte dintr-o echipa de oameni harnici, implicati si dedicati, va asteptam cu drag alaturi de noi!

AAS3

Expirat
Secretara  -  ADMINISTRARE ACTIVE SECTOR 3 SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close