Publicat 28 Ian 2018 | Expiră 28 Feb 2018

Secretara

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana harnica si dornica sa invete lucruri noi , care sa se integreze in cadrul echipei , sa fie serioasa , amabila si sa pastreze secretul profesional . Dorim o colaborare pe termen lung . Nu se cere experienta minima in domeniu dar constituie un avantaj . Candidatul trebuie sa aibe cunostinte bune de limba romana si operare pe calculator . Un avantaj il constituie cunoasterea unor limbi straine sau contabilitatea primara .

Descrierea jobului

- Preluarea apelurilor telefonice si programarea consultatiilor si tratamentelor;
- Operare pe calculator;
- Furnizarea informatiilor solicitate de pacienti cu amabilitate si profesionalism;
- Incaseaza contravaloarea serviciilor medicale realizate si elibereaza documente fiscale;
- Asigura lucrari de secretariat specifice domeniului medical;
- Gestioneaza si pastreaza informatia confidentiala;
- Identifica si comunica managementului problemele cu care se confrunta .

Descrierea companiei

Clinica de recuperare medicală şi fizioterapie Fiziozone raspunde prin profesionalism şi seriozitate cerinţelor şi aşteptărilor pacienţilor săi. Fiziozone se străduieşte să fie un partener pe toata durata vieţii pentru cei care au nevoie de sprijin în menţinerea cât mai bună a stării de sănătate.

Cu peste 19 ani de experiența, clinica de recuperare medicală și fizioterapie Fiziozone a fost încă de la început un inovator pe piața medicală din România, fiind prima clinică care a integrat ozonoterapia în tratamentele de recupere și prima clinică din Constanța care introdus laserterapia pentru fizioterapie și testarea posturală.

Având experiența a peste 35 000 de pacienți Fiziozone s-a impus ca un formator de specialiști în ozonoterapie și a creat un nou standard în medicina de recupere.

Expirat
Secretara  -  Fiziozone

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close