Secretara / Lucrator Comercial Clinica Veterinara

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Iubești animalele? Dar oamenii? Îți place să lucrezi în echipă? Ești un bun comunicator? Ai un cuvânt bun de spus atunci când cineva are o zi mai proastă? Vrei să lucrezi într-un mediu relaxat, în care să simți mai mult ca acasă decât ca la serviciu, dar în același timp să dai ce ai mai bun de la tine și să îți aduci aportul la ceea ce facem? Te consideri o persoană responsabilă, deschisă și energică?

Vrem să te cunoaștem, avem nevoie de tine în echipa noastră.

Suntem o companie nici mică, nici mare, dar suntem pe piață de 21 de ani și intenționăm să mai rămânem în piață cel puțin încă pe atât. Nu te vom da nici în șomaj tehnic și nici nu vom face restructurări, deci vei fi în siguranță la noi, indiferent de vremurile care vin. Pentru că ceea ce facem, facem foarte bine. Și ca să continuăm asta avem nevoie și de ajutorul tău.

Cine ești tu?
O persoană dinamică, responsabilă și deschisă la nou.
Ai capacitatea de a învăța repede.
Ai putere de convingere, respect și dragoste față de animale.
Empatia este a doua ta natură, dacă nu chiar prima. Uneori animăluțele sunt în stare gravă și stăpânii lor au nevoie de încurajare sau măcar de un zâmbet.
Îți place să lucrezi în echipă, ești o persoană sociabilă și comunicativă.
Ai foarte bune cunoștințe de operare calculator. Va fi nevoie să folosești frecvent emailul, telefonul, internetul, Google Calendar, Excel, Word, aplicația de programări pacienți, să operezi și să modifici baza de date de pacienți (nu te speria, baza de date și aplicația te învățăm noi cum le folosești, dar restul trebuie să le știi și să le faci și repede).
Ajuți clienții care vor să cumpere produse din magazinul nostru (nu trebuie să ai cunoștințe despre asta, dar să vrei și să poți învăța repede).
Ai disponibilitate pentru a lucra în ture și o dată pe lună în weekend. Programul este de la 08.00 la 15.00 și de la 15.00 la 22.00. O săptămână dimineața, una după-amiaza. Odată la 3 săptămâni va fi nevoie de tine în weekend. Și sâmbătă și duminică, program de 8 ore.
Dacă ai experiență ca recepționer este un avantaj, dar nu obligatoriu. E mai important să ai calitățile necesare de a lucra cu noi, dorință de a face și capacitate de învățare.
Ideal cunoști limba engleză cel puțin la un nivel mediu.

Descrierea jobului

Programarea/ reprogramarea pacienților.
Actualizarea bazei de date în sistem/ introducerea datelor.
Asigurarea protocolului pentru pacienți/ stăpânii lor.
Răspunzi la telefon atunci când sună sau dai telefoane atunci când e nevoie.
Te asiguri că în recepție toată lumea este mulțumită sau, dacă nu este, te asiguri că ceri sfatul sau ajutorul cuiva.
Gestionarea și vânzarea mărfii din magazinul cu produse veterinare.

Acordarea de recompense financiare este privita ca o apreciere a firmei fata de performantele tale.
Activitati menite sa dezvolte spiritul de echipa: team building, petrecere de craciun, alte activitati specifice.
Posibilitatea de promovare in cadrul companiei.

Descrierea companiei

A&A Medical Vet este o companie cu obiect de activitate medicina veterinară. Înființată în 1999, A&A Medical Vet deține în prezent 3 clinici. Suntem o companie mereu în creștere, pentru care excelența este a doua natură. Prima este iubirea, respectul și compasiunea față de animale.

Angajații noștri nu pleacă decât în cazuri excepționale, pentru că suntem mai mult o familie decât o companie. Avem sedii moderne pentru toate cele trei clinici, instrumente de lucru de ultimă generație, laborator performant și mulți clienți fericiți.

Valorile noastre sunt: profesionalismul, responsabilitatea, corectitudinea, încrederea și implicarea. Dacă te-am convins, tot ce ai de făcut este să ne trimiți CV-ul tău și să ne convingi și tu pe noi că ești omul potrivit. Așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să facem echipă împreună.
Publicat 29 sept. 2021 Reactualizat 29 oct. 2021 Expiră 29 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos