Publicat 29 Ian 2019 | Expiră 01 Mar 2019

Secretara, contabilitate primara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- buna organizare, atentie la detalii, atentie distributiva,
- atitudine si gandire pozitiva
- capacitatate de lucru in echipa
- abilitati de comunicare, planificare
- seriozitate
- cunostinte MS office
- cunostinte program de facturare

Descrierea jobului

Fisa postului va include:
- inregistrarea facturilor furnizorilor,
- emiterea de facturi si chitante unde este cazul catre clienti, urmarirea facturilor restante.
- emiterea de AWB-uri si urmarirea livrarii coletelor.
- instiintarea clientilor in legatura cu expedierea de colete catre acestia.
- asigurarea asistentei clientilor in relatia cu departamentul de vanzari sau cu firmele de curierat pentru solutionarea rapida si eficienta a eventualelor neplaceri.
- intampinarea persoanele din afara (clienti, parteneri de afaceri etc.), asigurand protocolul aferent.
- tehnoredactarea de acte
- inregistrarea actelor in registrele si evidentele interne
- completarea si transmiterea borderourilor lunare
- primirea si inregistrarea de corespondenta
- asigura comunicarea cu firma de contabilitate
- contactarea telefonica a clientilor ulterior vanzarii / centralizarea feedback-urilor

Oferta salariala proportionala cu abilitatile si dorinta de munca

Program: Luni - Vineri, 9-17:30, pauza de masa.

Telefon

Posibilitate de promovare

Carte de munca

Mediu de munca placut, colectiv tanar si dornic de afirmare! Firma este in continua crestere!

Descrierea companiei

ACN Piese Utilaje SRL este o companie cu capital privat infiintata in 2014 si are ca scop furnizarea de piese de schimb si consumabile de calitate, pentru utilaje de constructii si agricole, la un pret cat mai bun si un termen de livrare cat mai scurt.
Stocul de piese de schimb disponibile permanent a crescut constant, mare parte din profitul companiei fiind reinvestit in achizitionarea de produse uzuale precum garnituri de chiuloasa, pompe de alimentare si de apa, pivoti si capete de bara, etc.
Cele mai importante segmente de piese din stoc sunt:
Garnituri de chiuloasa pentru motoare Deutz, Cummins, Perkins, Kubota, Yanmar, Iveco Pompe de alimentare pentru motoare Deutz, Cummins, Perkins, Kubota, Iveco, Liebherr JCB: Capete de bara, pivoti, rulmenti si simeringuri, bucse si bolturi, pompe de apa, alimentare si ulei, garnituri de chiuloasa si seturi motor, distribuitoare, electrovale si pompe hidraulice, patine de brat telescopic si calare, curele, filtre, elemente de caroserie si iluminat. Carraro: Capete de bara, pivoti, bucse pivoti, bucse planetara, simeringuri planetara, rulmenti si simeringuri butuc, pinioane, coroane, planetare, senzori, ulei Carraro. Bobcat: Pompe de apa si alimentare, curele de transmisie, de ventilator si alternator, senzori si electrovalve, elemente de caroserie si iluminat Komatsu: Pompe de apa si alimentare, garnituri de chiuloasa, segmenti si pistoane, termostate, patine telescopare brat, bucse si bolturi, etc. Bobine oprire motor pentru motoare Deutz, Cummins, Perkins, Kubota, Iveco.
Incepand cu anul 2016 ACN Piese Utilaje poate oferi servicii de reparatie si mentenanta a utilajelor in orice locatie din Romania prin parteneriate dezvoltate cu service-uri locale si mecanici independenti.
Printre marcile de utilaje deservite cu succes se numara:
JCB Komatsu Caterpillar Volvo Case New Holland Bobcat Fermec Terex Liebherr Manitou John Deere Deutz Fahr Claas Massey Ferguson
Printre marcile de motoare la care se livreaza piese de schimb si se ofera service se pot mentiona urmatoarele:
Perkins Deutz Cummins Kubota Yanmar Hatz Iveco
O ramura foarte importanta in dezvoltarea ACN Piese Utilaje SRL o constituie piesele componente ale elementelor de transmisie a cuplului de putere de la motor la roti. Prin parteneriate solide construite cu furnizori externi compania poate oferi piese de schimb pentru marci precum:
Carraro Dana Spicer Clark Hurth ZF ITL
ACN Piese Utilaje SRL continua cresterea datorita numarului tot mai mare de clienti multumiti printre care se numara atat firme mici care detin un singur utilaj cat si firme mari cu parcuri de zeci si sute de utilaje implicate in marile proiecte de infrastructura din tara.
ACN Piese Utilaje SRL investeste in oameni, angajatii fiind trimisi la cursuri de specializare pentru ca acestia sa formeze echipa cea mai bine pregatita din domeniu, fiind capabila sa rezolve atat problemele legate de mecanica cat si cele de logistica, asigurand astfel livrarea de piese rapid si corect.

Expirat
Secretara, contabilitate primara  -  SC ACN Piese Utilaje SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close