de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 05 Iul 2006 | Reactualizat 03 Aug 2006 | Expiră 05 Aug 2006

Secretara / Asistent

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- activitati de secretariat: organizare si indosariere documente emise sau primite de companie, diverse situatii administrative, de vanzari etc
- contabilitate primara
- relatia cu banca
- relatia cu camera de munca
- preluarea apelurilor telefonice si rezolvarea cererilor aparute
- actualizarea tuturor rapoartelor de vanzari/montaje/sesizari etc

Descrierea jobului

- Studii superioare - reprezinta un avantaj
- Experienta pe un post similar - minim 1 an
- Disponibilitate la program prelungit
- Cunostiinte solide de PC (World, Excel);
- Excelente aptitudini de organizare a timpului, atentie la detalii
- Aptitudini de comunicare
- Personalitate proactiva
- Prezenta placuta

Descrierea companiei

“Casa Noastra”, activeaza in domeniul producerii si montajului de tamplarie PVC, geam termoizolant precum si al distributiei de usi marca “Porta”, avand o retea de magazine la nivel national, in principalele orase din Romania. Activand de 10 ani pe piata romaneasca, compania se bucura de un bun renume, avand o dezvoltare deosebit de dinamica pe piata producatorilor de profil.
Inca din momentul infiintarii, \"Casa Noastra\" si-a propus, prin proiectele pe care le va realiza, sa conduca la o modificare esentiala a calitatii lucrarilor din domeniu, in primul rand prin folosirea unei tehnologii de ultima generatie. Pentru a putea sprijini eforturile echipei suntem permanent interesati in a achizitiona si folosi cele mai noi tehnologii in domeniu. Calitatea este garantata de catre ultimele produse ale companiilor partenere cu ajutorul carora \"Casa Noastra\" reuseste sa-si mentina pozitia castigata pe piata ca producator in domeniul tamplariei PVC.

www.casanoastra.ro

Expirat
Secretara / Asistent  -  Casa Noastra

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close