Secretar/a

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ești candidatul/a ideal/ă dacă:
- Detii permis categoria B (conditie obligatorie);
- Ai cunoștințe medii/avansate de operare MS Office (Word, Excel, PowerPoint);
- Studii superioare;
- Ai experiență minim 6 luni în activități administrative/ secretariat/ asistent manager;
- Ești o persoană sociabilă, atentă la detalii, responsabilă, punctuală;
- Ai capacitatea de a integra volume mari de informații, de concentrare asupra elementelor care generează succesul și luarea deciziilor în condiții de presiune a timpului;
- Engleză - nivel mediu;
- Atenție distributivă, viteză de reacție;
- Cunoștințe economice și financiare de bază.

Descrierea jobului

- Primirea clienților și colaboratorilor, activități de protocol, stabilire întâlniri;
- Redactare emailuri, diferite documente solicitate de management;
- Centralizare și structurare informații interne;
- Participare, alături de ceilalți membrii ai direcției, la anumite ședințe și proiecte;
- Întocmirea și gestionarea contractelor de colaborare între societate și diverși furnizori de servicii;
- Asigurarea de suport administrativ pentru întreaga direcție;

Descrierea companiei

WINNER este o casa de pariuri cu sediul in Malta ce a intrat pe piata romaneasca in anul 2013 ca agentie de pariuri offline si cu un scop bine defiinit: sa ofere cele mai bune servicii si cote de pariere. In 2016 a primit din partea Casino inside titlul de “Cel mai bun operator de pariuri traditionale” si este unul din cei mai cunoscuti operatori de pariuri din Romania. Intentionam sa evoluam continuu si sa oferim clientilor nostri o experienta de top.

La WINNER ne bazam pe standarde inalte de calitate de la care nu ne abatem niciodata si pe o echipa formata din adevarati profesionisti cu experienta in domeniu si cu ajutorul careia sigur vom reusi sa ne indeplinim planul maret - sa deschidem 500 de agentii in Bucuresti si in alte orase mari din tara. Prin dotarea moderna si atmosfera prietenoasa din agentii, adaptarea ofertei si a bonusurilor la dorintele si nevoile clientilor, oferta competitiva de pariuri sportive cu o gama foarte variata de optiuni de pariere, cat si pentru diversitatea aparatelor de tip slot machine si bonusurile oferite de acestea. Winner si-a castigat foarte repede simpatia clientilor, devenind casa de pariuri preferata de cei mai multi dintre ei.

Sub sloganul “Alege sa joci in siguranta”, WINNER ofera o gama variata de evenimente din aproape toate sporturile importante, de la fotbal pana la volei de plaja, pariuri pe poker, zaruri, pariuri pe numere, pariuri de cai/caini, dar si o gama variata de bonusuri de care sa te poti bucura in diferite moduri. Toate ofertele noastre pot fi accesate si pe adresa winner.ro, site ce ofera o interfata moderna cu optiuni simple de pariere de la orice meci din maxim 3 clickuri, verificare bilet si generare bilet. Din dorinta de a fi mereu la dispozitia clientilor nostri, sa le oferim o experienta inedita, sa ii ajutam promt si rapid, sa raspundem intrebarilor adresate si sa rezolvam eficient problemele aparute, echipa WINNER se dezvolta si se perfectioneaza continuu. De asemenea ne adaptam continuu produsele la nevoile si cerintele clientilor, suntem mereu pregatiti si depunem eforturi permanente sa oferim jucatorilor o experienta inedita la standarde inalte.

Publicat 2 iul. 2021 Reactualizat 1 aug. 2021 Expiră 1 aug. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos