de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 08 Oct 2008 | Reactualizat 06 Nov 2008 | Expiră 08 Nov 2008

SCULER MATRITER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta importanta in montarea si ajustarea stantelor si matritelor de ambutisare

Descrierea jobului

Pornind de la proiectului stantei si de la desenele de ansamblu ale pieselor prelucrate, va efectua montajul si ajustarea stantei până la reglarea acesteia pe presă.

Descrierea companiei

Loire Etude Utilaj de Presa, societate instalata in Brasov, este afiliata unui grup de firme cu capital francez si este specializata in conceptia si realizarea de matrite si stante pentru prese de ambutisare. Specialistii in acest domeniu sunt invitati sa-si depuna candidatura.
Grupul Loire Etude a luat fiinta acum 40 de ani si a inregistrat o crestere de 20% pe an, in ultimii 10 ani.
Calitatea produselor noastre este apreciata de mari constructori europeni de automobile precum Audi, Daimler Chrysler, Dacia, Renault, Peugeot, Citroen, Volvo Trucks, Volkswagen.
De asemenea certficarile ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 confera grupului Loire Etude prestanta unui important producator de stante si matrite.
In prezent Loire Etude Romania cauta colaboratori in vederea dezvoltarii activitatii sale, intr-un cadru complet renovat si dotat cu tehnologie de varf.

Expirat
SCULER MATRITER  -  S.C. LOIRE ETUDE UTILAJ DE PRESA S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close