Publicat 04 Mai 2021 | Reactualizat 01 Iun 2021 | Expiră 04 Iun 2021

SAP Support Technician, Bucuresti

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Căutăm un SAP Support Techinician pentru echipa noastră IT-SAP din București.

Profil candidat:
- Experiență anterioară (minim 1-2 ani) în utilizarea programul SAP (experiență în oferirea suportului SAP, MM, sau SD - reprezintă un avantaj);
- Nivel de limbă franceză bun/avansat (atât în scris cât și oral) și deschidere de a vorbi cu francezi nativi;
- Reactivitate, autonomie și orientare către soluții și client, capacitatea de a urmări mai multe tichete în același timp, capacitate bună de prioritizare.

Descrierea jobului

Descrierea jobului/Taskuri:
- Suport și consultanță tehnică (prin telefon și/ sau mail) utilizatorilor SAP din cadrul departamentelor logistică și retail ale colaboratorilor, în sistem de tip ticketing;
- Înregistrarea incidentelor, precum și a soluțiilor identificate în aplicația de gestiune a tichetelor primite;
- Semnalarea problemelor de proiectare ale aplicației.

Beneficii:
- Formare de specialitate în cadrul companiei;
- Mediu de lucru dinamic, multicultural;
- Pachet salarial format din parte fixă și alte beneficii.

Descrierea companiei

VEO Worldwide este un furnizor de servicii B2B, cu sediul în Europa, cu 15 ani de activitate. În 2006, când NOZ (liderul European in clearance) a început extinderea în Europa de Est și Africa, VEO s-a îndrăgostit rapid de viziunea și mediul său agil, împingând mereu lucrurile pentru a descoperi mai mult această afacere uimitoare de clearance și economie responsabilă. Prin urmare, am adăugat propria noastră cultură dinamică și mentalitate la tot ceea ce am întâlnit la NOZ. Căutăm în permanență soluții care să ajute proprietarii de afaceri să își valorifice stocurile nevândute (colecții anterioare, produse cu termene de valabilitate scurte, comenzi anulate etc.) și să devină eficiente.
Cu toate acestea menționate, VEO își consolidează brandul bazat pe angajament, transparență, solidaritate, îmbunătățire constantă și competență.

Expirat
SAP Support Technician, Bucuresti  -  SC DARE TALENT DEVELOPMENT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close