Publicat 15 Aug 2019 | Reactualizat 14 Sep 2019 | Expiră 15 Sep 2019

Sandwich Artist

12 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal este o persoana comunicativa, harnica, adaptata muncii in echipa.

Descrierea jobului

Reteaua Internationala de restaurante SUBWAY vine acum cu un concept nou de design si meniu, deschizand un nou restaurant in Iasi, pe Bulevardul Independentei vis-a-vis de Facultatea de Medicina.Te invităm să faci parte din echipa noastră.
Responsabilitățile tale vor fi:
Să pregătești preparatele din carne și legumele pentru sandvișuri;
Să servești clienții cu sandwich-urile pe care și le doresc;
Să păstrezi curățenia echipamentelor și a restaurantului;
De ce să lucrezi la noi în echipă:
Program de lucru flexibil, atât program stabil, full time - 8h, cât și part time - 6h, 4h. Avem experiența lucrului în echipă cu studenții si elevii și ne bucurăm să putem oferi un job part time astfel încât să poți îmbina studiile si școala cu munca.
Grilă de majorări salariale si bonusuri lunare in functie de vechime si performante.
Tichete de masă ( 1 tichet de masă/zi lucrătoare);
Bonusuri lunare de performanță pentru targetele atinse;
Primă acordată cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun;
Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;
21 zile concediu de odihnă pe an;
Plan de instruire pe platforma University of Subway certificat pentru a putea lucra în toate restaurantele SUBWAY din lume și program de dezvoltare personală și profesională;
Siguranța unui loc de muncă stabil și corect pe termen lung, unde ești apreciat pentru performanțele proprii și ale echipei;

Descrierea companiei

SUBWAY® cu sediul în Milford, Connecticut, U.S., este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapida (Quick Service Restaurants) din lume, cu peste 46.000 de locații în întreaga lume.
Această ascensiune nu ar fi fost posibilă fără implicarea şi devotamentul oamenilor care lucrează în SUBWAY®. Așa că pentru noi este foarte importantă echipa din restaurant.
Povestea brandului Subway a început cu mai mult de 50 de ani în urmă, când dr. Peter Buck, a schimbat viața unui student Fred Deluca, cu câteva cuvinte simple: "Să deschidem un magazin de sandvișuri.
Subway a devenit în timp alegerea cea mai importantă pentru persoanele care caută opțiuni de mâncare rapidă și nutritivă de care întreaga familie se poate bucura.
Pe măsură ce continuăm să creștem, suntem ghidați de pasiunea pentru deliciul clienților prin servirea de sandvișuri proaspete, delicioase, făcute la comandă chiar în fața clienților.

Expirat
Sandwich Artist  -  SUBWAY / MALORANS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close