Sales Reprezentative Orange Store/Smart Store

Cellular One - 4 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Te vrem in echipa noastra!
Esti pasionat de domeniul IT&C? Ce-ai zice daca ti-ai transforma acest hobby intr-un job bine platit in vanzari?

Alatura-te echipei CellularOne, partener de incredere Orange, si noi iti vom oferi aceasta oportunitate. In magazinele noastre clientii sunt ascultati, asteptarile le sunt depasite, iar ofertele sunt mereu personalizate pentru a le face viata mai frumoasa. Aici povestim despre tehnici moderne de comunicare, despre device-urile care le fac posibile precum telefoane mobile, tablete sau modem de date, despre inovatie si cam tot ce inseamna IT&C.

Noi ne dorim de la tine:
- Sa ai o experienta minima in domenii precum vanzari, relatii clienti, promotii sau merchandising;
- Sa ai abilitati excelente de comunicare, relationare si putere de convingere;
- Sa vii cu o atitudine pozitiva si perseverenta in atingerea obiectivelor pe care ni le propunem impreuna;
- Sa folosesti cu incredere programele din pachetul Microsoft Office.

Descrierea jobului

Cum arata o zi obisnuita de lucru?
- Inca de la primul contact, clientii iti raspund la zambet si se bucura ca te oferi sa ii ajuti;
- Pentru ca folosesti vanzarea consultativa, vei afla usor care sunt nevoile clientilor si le vei sugerezi produse din oferta Orange care sa le simplifice viata;
- Esti precum o carte deschisa: mereu pregatit de a indruma pe fiecare spre obiectivul dorit sau de a oferi mai multe informatii despre produsele si ofertele Orange;
- Produsele si ofertele noastre sunt "armele" tale atunci cand imparti bucurie in stanga si in dreapta.


Ce iti oferim la schimb:
- Sansa de a face parte dintr-o echipa care are incredere in tine si un mediu placut;
- Salariu fix si bonusuri pe masura muncii pe care o depui in fiecare zi;
- Training de dezvoltare;
- Telefon de serviciu;
- Siguranta unui loc de munca stabil.
Te-am convins ca acest job este potrivit pentru tine? Atunci ce mai mai astepti?! Aplica pentru rolul de Sales Representative pentru ca echipa noastra te asteapta cu bratele deschise.

Descrierea companiei

S.C. Cellular One S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 si obiectul de activitate il constituie comertul si serviciile de telefonie mobila.

Am intrat pe piata online dupa o activitate in comertul si serviciile de telefonie mobila de peste cincisprezece ani, timp in care am dezvoltat o retea de peste treizeci de magazine in judetele: Botosani, Braila, Calarasi, Constanta, Galati, Prahova, Suceava, Iasi, Ialomita, Tulcea, Vaslui, Vrancea si municipiul Bucuresti.

Inca de la inceput Cellular One am colaborat cu Orange Romania in calitate de parteneri. De-a lungul timpului compania s-a dezvoltat intr-un ritm alert si continua in aceasta directie, dovada fiind numarul mare de puncte de lucru in toata tara.

Cu o echipa de profesionisti dedicata, CellularOne a devenit rapid un reper de succes crescand ca notorietate si oferind consumatorilor servicii de calitate in domeniul IT&C, reprezentand la nivel national unul dintre principalii jucatori pe piata de telefonie mobila si accesorii.

De mai bine de un deceniu alaturi de dumneavoastra, suntem aici pentru a va oferi servicii de calitate, produse exceptionale si accesibile.

Publicat 20 oct. 2021 Reactualizat 17 nov. 2021 Expiră 19 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.