Publicat 07 Dec 2017 | Expiră 07 Ian 2018

Sales Representive Orange Store

5 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal prezinta aptitudini de organizare, spirit de echipa si bune abilitati de comunicare, negociere si vanzare.

Descrierea jobului

Obiectivul postului:Promoveaza si vinde serviciile si produsele Orange asigurand o experienta placuta clientilor din magazin.RESPONSABILITATI:

Promoveaza si vinde produsele si serviciile Orange in magazinele proprii, sau pe teren - in cadrul actiunilor organizate la nivelul departamentului de vanzari


Identifica nevoile clientului si propune cele mai bune solutii, realizand o vanzare consultativa


Ofera suport pentru realizarea setarilor de telefoane, solutii de conectare la serviciul de date mobile, cu scopul de a maximiza utilizarea serviciilor de voce si de date


Asigura gestionarea stocului de marfuri si participa la inventarul marfa


Incaseaza numerar sau prin tranzactii EPOS contravaloarea produselor si serviciilor Orange vandute


Ofera sprijin pentru ceilalti membri ai echipei din magazin


Se informeaza referitor la produse & servicii si este la curent cu noile tehnologii, pentru a raspunde prompt si clar nevoilor clientilor


CERINTE:

Nivel studii - cel putin nivel liceal; facultate in curs sau studii universitare finalizate


Experienta de minimum 1 an in vanzari sau domeniu conex -reprezinta un plus (relatii cu clientii sau merchandising)


O buna cunoastere a tehnicilor de comunicare moderne si a suporturilor pentru utilizarea acestora: telefon mobil, solutii de conectare la serviciile de date mobile (modem etc)


Interes pentru tehnologii noi si intelegere asupra specificului pietei de telecomunicatii
Utilizator avansat a PC-ului (pachet Microsoft Office)


COMPETENTE COMPORTAMENTALE:

- Orientare catre rezultate si capacitate de a transpune in actiuni concrete obiectivele, respectiv targetele in termenele setate
- Focus pe client
- Munca in echipa
- Relationare si comunicare eficiente
- Initiativa si pro-activitate
- Organizare si planificare


2 posturi disponibile pentru fiecare oras


Descrierea companiei

S.C. Cellular One S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 si obiectul de activitate il constituie comertul si serviciile de telefonie mobila.

Am intrat pe piata online dupa o activitate in comertul si serviciile de telefonie mobila de peste cincisprezece ani, timp in care am dezvoltat o retea de peste treizeci de magazine în judetele: Botosani, Bacau, Braila, Constanta, Galati, Prahova, Suceava, Iasi, Ialomita, Tulcea, Vaslui, Vrancea si municipiul Bucuresti.

Inca de la inceput Cellular One am colaborat cu Orange Romania in calitate de parteneri. De-a lungul timpului compania s-a dezvoltat intr-un ritm alert si continua in aceasta directie, dovada fiind numarul mare de puncte de lucru in toata tara.

Cu o echipa de profesionisti dedicata, CellularOne a devenit rapid un reper de succes crescand ca notorietate si oferind consumatorilor servicii de calitate in domeniul IT&C, reprezentand la nivel national unul dintre principalii jucatori pe piata de telefonie mobila si accesorii.

De mai bine de un deceniu alaturi de dumneavoastra, suntem aici pentru a va oferi servicii de calitate, produse exceptionale si accesibile.

Expirat
Sales Representive Orange Store  -  Cellular One