Publicat 31 Oct 2008 | Expiră 01 Dec 2008

Sales Representative (Pre-Seller) - Locatie: Slatina

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca telul tau este sa devii cel mai bun si sa ajungi in varf, daca iti doresti sa evoluezi in permanenta sau sa depasesti provocarile, Interbrands M&D este compania unde, prin etica, devotament si inititiativa iti vei putea concretiza toate aceste idealuri.

Cerinte minime:
-carnet categoria B
-diploma de bacalaureat.

Descrierea jobului

Cautam colegi care sa accepte provocarea de a promova si a vinde produsele companiei in conformitate cu standardele si politicile noastre, de a dezvolta si gestiona un portofoliu de clienti, de a stabili un parteneriat si de a o mentine o relatie de inalt profesionalism cu toti clientii companiei.

Descrierea companiei

INTERBRANDS Marketing & Distribution este cea mai mare companie de distributie din Romania (cu o cifra de afaceri in anul 2007 de 1.4 miliarde USD.), partener si distribuitor unic al celor mai mari producatori de bunuri de larg consum din lume: British American Tobacco, Procter&Gamble, Nestle, Kotanyi, Cadbury, Vodafone.
Ne desfasuram activitatea in toata tara, avand 34 de puncte de lucru, sediul central fiind la Bucuresti.

Daca ai initiativa, esti o fire responsabila si orientata catre calitate, atunci aplica pentru acest post in compania noastra !

Asteptam aplicatiile voastre si va multumim anticipat pentru interesul acordat!

Expirat
Sales Representative (Pre-Seller) - Locatie: Slatina  -  SC INTERBRANDS M&D SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close