Sales Representative IKA

ALBALACT - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ne dorim in echipa de vanzari o persoana dinamica, comunicativa, motivata sa obtina rezultate si sa se dezvolte profesional.
 • ​Experienta intr-un rol similar sau min. 1 an experienta in vanzari sau merchandising;
 • Cunoștinte privind vânzărea in retail, distribuție directă.
 • Abilitati excelente de comunicare;
 • Cunostinte bune de operare PC (Word, Excel);
 • Usurinta in initierea si dezvoltarea relatiilor interpersonale;
 • Orientarea spre client, dar si spre consumator;
 • Planificare și organizare; Orientare spre rezultate;

Descrierea jobului

 • Dezvoltarea pietei si a relatiilor cu clientii in scopul realizarii targetului de vanzari
 • Monitorizarea livrarilor (distributie directa) si semnalarea eventualelor abateri de la practicile si politicile companiei.
 • Monitorizarea preturilor indiferent de canalul prin se face aprovizionarea.
 • Implementarea, monitorizarea si evaluarea promotiilor si evenimentelor locale/nationale
 • Pastrarea unei relatii directe cu un numar stabilit de clienti / rute zilnice și solutionarea prompta a problemelor semnalate.
 • Identificarea de noi oportunitati de vinzare și atragerea de clienti noi.
 • Asigura recuperarea in intregime a contravalorii facturilor de la toţi clienţii din aria sa de acoperire;
 • Completarea de rapoarte periodice de activitate.

Descrierea companiei

Cu o tradiție de peste 50 de ani în industria lactatelor, Albalact este cea mai mare companie românească de lactate și numărul 1 în industrie. Suntem o companie cu istorie îndelungată care a performat și a crescut an dupa an.

Înființată în anul 1971, afacerea Albalact s-a dezvoltat constant și rapid și a crescut în cifre în fiecare an. Ne-am dobândit succesul din curajul de a merge mai departe, de a alege obiective din ce în ce mai ambițioase și din abilitatea noastră de a așeză lucrurile în perspectivă.

Avem peste 150 de produse în portofoliu, iar brand-urile Albalact sunt de notorietate : Zuzu – cel mai vândut lapte din Romania, Fulga, Rarăul, De Albalact și Poiana Florilor. Producem lapte și lactate proaspete în fabrica Albalact de la Oiejdea din județul Alba, una dintre cele mai moderne fabrici din Europa Centrala și de Est, iar din anul 2008 dezvoltăm o gamă diversificată de brânzeturi în fabrica Raraul din Bucovina. Albalact este lider nu doar pe piața de lapte. Deținem cel mai vândut brand de unt și smântână ( brandul tradițional Albalact), iar pe segmentul de iaurt și brânză proaspătă de vaci suntem al doilea mare producător.

În Albalact, oamenii cresc și se dezvoltă odata cu compania. Suntem dinamici, în fiecare an construim, creăm produse, introducem tehnologii noi, implementăm sisteme moderne, învățăm permanent, ne împărtășim cunoștințele, experiența și creativitatea.

La Albalact, oamenii sunt ascultați, încurajați și promovați. Avem nevoie de oameni care își iubesc munca, vor să învețe, să evolueze, care sunt dispuși să ofere ce pot mai mult și mai bine și care nu se tem să-și asume cu deciziile și rezultatele muncii lor.

În Albalact lucrurile nu se impun după tipare, ci se construiesc de la zero, se ajustează, si se perfectionează. De aceea, avem nevoie de oameni curajoși cu idei îndrăznețe pentru a creea branduri romanesti de top. Impreuna crestem profitabil, prin inovatie si excelenta.

Candidatii pot aplica si direct pe site-ul companiei, www.albalact.ro, la sectiunea "Cariere" sau pe adresa de email recrutare@albalact.ro!

Publicat 24 mai 2022 Expiră 23 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.